joi, 18 aprilie 2013

Noul Volkswagen Golf R, surprins in primele imagini spion!

Urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta Volkswagen Golf R a fost surprinsa recent in primele fotografii spion, in timpul unor teste realizate in cadrul complexului de la Nurburgring.

Asteptat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, urmatorul Volkswagen Golf R va fi propulsat in continuare de o unitate 2.0 turbo cu patru cilindri in linie, ultimele zvonuri dand ca sigura cresterea puterii maxime pana la pragul celor 300 CP.

De asemenea, la fel ca si in cazul modelului precedent, tractiunea va fi una integrala, iar optiunile cu priviri la transmisie vor fi prezente in numar de doua: atat manuala, cat si automata, cu dublu ambreiaj.

Iar asta nu e tot. In contrast cu puterea crescuta, noul Volkswagen Golf R se va mai putea lauda si cu o reducere a greutatii, de acest aspect urmand a se ocupa platforma modulara MQB a Grupului VW. In plus, suspensia va fi revizuita, iar sistemul de franare va primi componente de inalta performanta.

In ceea ce priveste aspectul estetic, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf R se va remarca cel mai probabil printr-o parte frontala agresiv stilizata, prin jante de dimensiuni generoase si, nu in ultimul rand, printr-un sistem de evacuare sport oferit in compania unui difuzor de aer spate.




Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.