duminică, 21 aprilie 2013

AOC myStage e2343Fi - monitor LED Full HD, cu dock pentru iPhone

Deşi adresează un public format din utilizatori de telefoane iPhone, obişnuit cu preţurile practicate de compania din Cupertino, AOC a insistat să aducă preţul acestui monitor la un nivel cât mai jos, situat la mai puţin de jumătate din valoarea unui exemplar iPhone 4S achiziţionat în pachet retail. Rezultatul obţinut este mai degrabă regretabil, AOC myStage e2343Fi fiind un monitor entry-level cu aspect plăcut, dar construit la un nivel calitativ ce lasă de dorit şi cu funcţii implementate într-o manieră de natură să convingă doar în pliantele de prezentare.
Din punct de vedere al construcţiei, AOC myStage e2343Fi nu emite prea mari pretenţii. Ecranul cu finisaj mat este instalat într-un corp subţire şi cu ramă îngustă, susţinut de un picior care permite înclinarea faţă/spate. Baza de formă circulară integrează o boxă stereo, port-ul pentru iPhone şi cele 5 butoane de control.
La o primă impresie, finisajele din plastic negru-lucios nu arată chiar rău, iar boxa promite performanţe superioare unui set de difuzoare instalate în rama îngustă a ecranului, mai ales că inginerii AOC au maximizat spaţiul rezervat incintei acustice optând pentru un adaptor de alimentare extern, care poate fi ascuns în spatele mesei de birou.
Ecranul iluminat cu tehnologie LED este lăudat în specificaţii cu timp de răspuns 2 ms (GtG) şi unghiuri de vizibilitate ce ating 170° pe orizontală şi 160° pe verticală, fapt ce indică folosirea unui panou cu tehnologie TN. Luminozitatea maximă este specificată la 250 cd/m² iar rata de contrast (real) promite să atingă valoarea 1000:1. Sistemul de meniuri oferă opţiuni interesante, cum ar fi activarea/dezactivarea funcţiei de contrast dinamic, funcţie LCD Overdrive cu 4 nivele de intensitate, mod ECO pentru optimizarea consumului de energie, reglaje individuale pentru cele 3 canale de culoare RGB şi un profil de culoare optimizat conform standardului sRGB.





Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.