miercuri, 17 aprilie 2013

Angry Birds Space ajunge si pe BlackBerry

Daca nu demult anuntam ca Rovio refuza sa mai dezvolte cel mai nou Angry Birds pentru Windows Phone, in aceste zile a devenit evident ca nu aceeasi soarta ii asteapta si pe utilizatorii de BlackBerry.
Astazi a fost anuntat cel mai nou joc din seria Angry Birds Space si pentru terminalele BlackBerry. Dupa ce a ajuns jocul numarul unu pe terminale mobile din toate timpurile, lansat pe iOS, Android, Mac si PC in urma cu o luna, Rovio se pare ca a decis ca mai este loc pentru inca o platforma pe care sa se poata juca Angry Birds Space.
Desi perioada de asteptare de o luna ar putea parea exagerata pentru anumiti utilizatori, avand in vedere ca Plants VS Zombies a ajuns dupa 3 ani in AppWorld, putem afirma fara sa ne inselam ca in acest caz chiar s-a grabit. Cu astfel de aplicatii care vin pe platforma celor de la RIM inaintea celor de la Microsoft, BlackBerry poate castiga adepti chiar si intr-o perioada nu foarte roz.
Daca aveti un terminal BlackBerry, este suficient sa scanati codul QR de mai jos pentru a ajunge la aplicatie, iar pentru a o descarca aveti nevoie de 2,99$.



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.