joi, 11 aprilie 2013

Una dintre cele mai bune soluții gratuite pentru a avea hartă offline a României este acum disponibilă in Play Store

Cred ca fiecare utilizator Android ce dispune de un smrtphone cu GPS integrat isi doreste o harta offline 
care sa-l ghideze in drumetii. Pana acum puteai apela la aplicatia Maps sau alta aplicatie luata din magazinul Play dar acestea aveau nevoie de conexiune la internet si nedispunand de Wi-Fi aveti nevoie de un pachet de date, costisitor de altfel.Sunt sigur ca veti indragi aplicatia, mai ales ca Harta Romaniei este gratis de astazi.

Aceste solutii se adresau in special soferilor care nu mai doreau si un GPS. Nu cred ca este cineva care sa poata pretinde ca are cunostinte despre fiecare traseu din Romania, asa ca aceasta aplicatie este bine-venita printre noi si ne este pusa la dispozitie gratis. Ea este intitulata sugesti Harta Romaniei.Disponibila absolut gratuita, Harta Romaniei ofera chiar si ghidare vocala transformandu-ti telefonul intr-un adevarat GPS.
In plus, aplicatia are o interfata simpla, usor utilizabila. Aplicatia dispune de butoane mari facil de utilizat in timpul condusului. Harta Romaniei iti da informatii despre locurile turistice,spitale,statii de carburant,spitale,zone de agrement,parcari,restaurante,baruri,locuri de cazare. Aveti la dispozitia optiunea de a descarca hartile pentru modul offline si chiar de a descarca anumite trasee montane.



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.