vineri, 5 aprilie 2013

Acesta este BMW X4, fratele mai mic al lui X6 l FOTO

Grupul german BMW a dat publicității primele imagini oficiale cu viitorul model X4, al doilea Sports Activity Coupe al bavarezilor. Modelul de serie va ajunge la clienți în 2014.

Conform oficialilor BMW, liniile noului X4 arată direcția în care va evolua întreaga familie X. Produs la uzina americană din Spartanburg, alături de X3, X5 și X6, noul X4 are o lungime de 4.648 mm, aceeași ca și în cazul modelului X3, dar este ceva mai scund (1.622 mm față de 1.661 mm). Ampatamentul lung, caracteristic modelelor BMW ajunge la 2.810 mm.

La capitolul design se remarcă o parte frontală puternică și masivă care nu lasă nicio urmă de îndoială că avem de-a face cu un model al mărcii bavareze, „umeri” evazați deasupra roților și lini laterale clare, precum și o zonă spate cu puternice influențe din partea gamei GT. BMW susține că toate aceste elemente, împreună cu aspectul de coupe asigură vehiculului titlu de cel mai dinamic model din segment.

Din nefericire, în afara detaliilor legate de design și dimensiuni, cei de la BMW au preferat să țină încă secrete datele tehnice ale noului X4.

























































































Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.