sâmbătă, 13 aprilie 2013

Huawei Edge: aluminiu pentru noul terminal de varf

Au inceput zilele trecute sa circule pe internet informatii despre un nou terminal al lui Huawei, care ar trebui sa atace piata americana de smartphone-uri in vara acestui an. Desi compania nu a oferit inca foarte multe detalii legate de aparat, acesta are mari sanse sa poarte numele Huawei Edge.
Cu un design ce pare specific ultimului HTC One sau iPhone 5, noul aparat este o dovada clara a faptului ca gigantul chinez incearca sa iasa de sub conul de umbra al terminalelor low end si mainsteam. Daca precizia folosita la realizarea acestei carcase va fi prezenta si in alte aspecte ale produsului, creatorii noului Huawei Edge au toate motivele de bucurie.
Fara a se cunoaste informatii oficiale semnificative legate de terminalul care ar trebui sa poposeasca pe rafturile magazinelor din SUA in cateva luni, avem totusi cateva specificatii ipotetice ce s-ar putea reflecta in realitate. Pe langa carcasa extrem de subtire de doar 6,3 milimetri, desi nu avem un ecran, o camera sau niste butoane fizice, putem fara probleme sa speculam. Acest gadget ar trebui sa intre in clasa terminalelor cu panouri Full HD de 4,9 inci. Preinstalat cu Android 4.2,telefonul ar avea o cantitea ipotetica de 2 GB RAM si 16 sau 32 GB spatiu intern de stocare. Camera de pe spate a fost proiectata la 13 megapixeli, iar bateria de 2600 mAh va face lumea sa se invarta pentru o perioada destul de lunga.
Pentru a intelege mai bine saltul pe care l-ar face producatorul chinez prin intermediul Edge, este suficient sa ne uitam la actualul sau varf de gama, Ascend D2. Acesta are un ecran de 5 inci IPS+ Full HD cu o densitate de pixeli de 443 ppi si un procesor quad core.



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.