luni, 8 aprilie 2013

Topul celor mai bune smartphone-uri


Business Insider a alcătuit un top al celor mai bune smartphone-uri, bazat pe criterii de design, funcţii, sistem de operare, configuraţie hardware şi preţ, topul fiind închis la ambele capete de câte un dispozitiv al companiei americane Apple.
Sistemul de operare Windows Phone este reprezentat în top de două dispozitive produse de HTC, respectiv Nokia. BlackBerry rămâne în atenţia utilizatorilor cu noul Z10, lansat pe o platformă nouă. În rest, topul este dominat de smartphone-urile cu Android, însă Apple marchează cu iPhone 5 şi de data aceasta.
10. iPhone 4S Deşi are un an vechime, iPhone 4S reprezintă cea mai bună variantă pentru cei care vor experianţa unui iPhone la un preţ bun. Smartphone-ul are acelaşi software ca iPhone 5, doar că este mai gros şi are ecranul mai mic.
9. HTC One X+ Model emblematic de la HTC, este un smartphone cu Android foarte bun
8. BlackBerry Z10.Z10 dispune de un nou sistem de operare şi de o configuraţie performantă. Singurul neajuns îl reprezintă numărul mic de aplicaţii disponibile în comparaţie cu smartphone-urile iPhone şi Android
7. Nokia Lumia 920.Lumia 920 este considerat a fi modelul de referinţă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Windows Phone. Designul este deosebit, însă dispozitivul este semnificativ mai gros şi greu faţă de alte smartphone-uri de top.
6. Samsung Galaxy Note II Pentru cei interesaţi de categoria „phablet” (un smartphone hibrid, parte telefon, parte tabletă), Note II reprezintă cea mai bună alegere. Dispozitivul dispune de toate avantajele Galaxy SIII şi dispune de un ecran de 5,5 inch.
5. HTC Windows Phone 8x.HTC oferă cea mai bună alternativă pentru un smartphone cu sistem de operare Windows. 8x dispune de majoritatea avantajelor şi funcţiilor Nokia Lumia 920 şi este mai subţire.
4. Samsung Galaxy S III Deşi va fi înlocuit în curând de Galaxy S4, S III este încă un smartphone bun şi cu un raport calitate/preţ rezonabil.
3. LG Optimus G Oficial, Optimus G este cel mai rapid smartphone la ora actuală. Nu are designul cel mai frumos, însă reprezintă o opţiune bună pentru cei care vor o putere de procesare mai mare.
2. Google Nexus 4 Gigantul search a însărcinat compania sud coreeană LG pentru fabricarea Nexus 4. Singurul neajuns al smartphone-ului de la Google îl reprezintă lipsa conectivităţii 4G LTE.
1. iPhone 5 Ultimul model de smartphone Apple este considerat la ora actuală cel mai bun telefon. iPhone 5 are cea mai accesibilă interfaţă şi sistemul de operare garantează cele mai variate şi bune aplicaţii.












Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.