sâmbătă, 6 aprilie 2013

A4ALL, un smartphone extrem de ieftin de la Allview

Numele noului terminal produs de una dintre cele mai importante firme de profil din Romania vine de la "Android for all people".
Allview a lansat un nou smartphone, A4ALL, unul "pentru toata lumea" in ceea ce priveste pretul. Terminalul este dotat cu un procesor Cortex-A9 de 1 GHz, un display de 3,5 inch. Bateria de 1500 de mAh ofera o autonomie de pana la 300 de minute.

"Evolutia tehnologiei face ca tot mai multa lume sa-si doreasca un smartphone dar preturile ii tin pe multi departe de acestea. De aceea, noul nostru terminal ofera functiile si caracteristicile unui telefon inteligent, pretul facandu-l cu adevarat prietenos", a spus Nicoleta Bacila, PR specialist la Allview.
Ecranul telefonului A4ALL, unul HVGA 480x320 p, permite vizualizarea pana la cele mai mici detalii, navigarea pe internet fiind posibila si prin Wi-Fi. Terminalul se poate transforma chiar si in hotspot portabil pentru alte dispozitive conectabile wireless la internet. Noul telefon va ajunge in magazine pana la finalul acestei luni.
Telefonul va costa 329 RON si va fi, deci, cel mai accesibil smartphone romanesc de pe piata.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.