vineri, 5 aprilie 2013

JVC şi Falcon Electronics: nouă gamă de sisteme audio pentru maşini!

JVC, producătorul japonez de tehnologii mobile, auto şi video, alături de partenerul său, Falcon Electronics, au prezentat astăzi cea mai nouă gamă de sisteme audio pentru maşini.

















 Sistemele audio pentru maşină din generaţia JVC 2013 pun accent pe siguranţa şoferilor, oferindu-le o serie de noi tehnologii care fac viaţa mai uşoară la volanul maşinii.

Din noua gamă fac parte sistemele multimedia 2 DIN KW-NSX600 şi KW-NSX700, care folosesc tehnologia MirrorLink. Acestea sunt compatibile cu sistemele de operare Android şi Symbian.  Astfel, şoferul sau pasagerul din dreapta are acces direct la apeluri, muzică şi aplicaţiile de pe mobil pe ecranul cu touchscreen încorporat în brodul maşinii.

Toate celelalte sisteme audio din gama JVC 2013 vin cu funcţie integrată bluetooth, oferind lejeritate în folosirea melodiilor de pe telefonul personal, pentru preluarea apelurilor, dar şi pentru descărcarea aplicaţiilor JVC Apps pentru Android.

Tehnologia Simple Secure Pairing oferă posibilitatea acceptării a până la cinci telefoane conectate la acelaşi sistem audio de maşină.

Produsele din noua gamă JVC 2013 se găsesc în România prin intermediul Falcon Electronics.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.