joi, 25 aprilie 2013

Bine ai venit Youtube.ro !


YouTube a anuntat joi lansarea YouTube Romania, versiunea localizata a platforme video. Varianta autohtona va afisa cele mai vizionate si mai populare videoclipuri locale si va constitui o platforma pentru creatorii romanii de continut, difuzori, agentii de publicitate si branduri.
YouTube Romania permite creatorilor locali de continut video sa fie mai usor de descoperit, atat in Romania cat si in intreaga lume. De asemenea, companiile locale vor avea de acum posibilitatea de a folosi YouTube ca un mediu de promovare pentru a ajunge la publicul lor. In plus, programul de parteneriat YouTube in Romania va oferi o cale pentru toti producatorii de continut, mari si mici, de a face bani din clipuri video incarcate.
“Numerosi membri ai comunitatii globale YouTube deja vizioneaza continut romanesc. Lansarea versiunii locale a YouTube va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor, atat in Romania cat si de oriunde in lume. Astfel, utilizatorii vor avea acces mai usor la continut de calitate <fabricat in Romania>”, a declarat Dan Bulucea (foto), country manager Google Romania.
Muzicienii si compozitorii romani - reprezentati de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania - Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) - si YouTube au anuntat incheierea unui acord de licentiere care va permite artistilor sa obtina venituri din vizualizarea clipurilor lor pe YouTube.
De asemenea, Roton, Cat Music, Hahaha Production, MediaPro Music si TVR au decis sa publice pe YouTube continut propriu, devenind primii parteneri YouTube in Romania.
Cu ajutorul YouTube, orice persoana care are o conexiune la internet si o camera video poate distribui continut video original accesibil in intreaga lume. Platforma reprezinta o arhiva globala de imagini si sunete - cea mai cuprinzatoare colectie de acest fel.
YouTube a depasit recent pragul de un miliard de utilizatori pe luna, iar in fiecare minut sunt incarcate pe YouTube 72 de ore de inregistrari video.
YouTube LLC are sediul in San Bruno, California si este o subsidiara a Google Inc.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.