miercuri, 24 aprilie 2013

Street View are acoperire naţională în România: aproape 50.000 km de drumuri şi sute de localităţi

Google România a anunţat că cele mai recente actualizări pentru Street View, care au fost anunţate ieri, includ şi o îmbogăţire semnificativă a imaginilor capturate în România. Deşi unele localităţi mici sunt încă acoperite parţial, compania afirmă că acum acoperă întregul teritoriu naţional.
Actualizarea Street View este rezultatul campaniei care a debutat în luna iulie a anului trecut. Până atunci, Street View acoperea 6000 de kilometri de drumuri, 8 oraşe importante, litoralul Mării Negre şi Valea Prahovei. Cea de-a doua etapă, care s-a încheiat prin actualizarea anunţată astăzi, a adăugat imagini pentru 40.000 de kilometri de drumuri şi sute de localităţi.
În cadrul celei de-o doua etape a campaniei de captură foto pentru Street View, Google a folosit nu doar deja cunoscutele sale maşini, ci şi triciclul Google Trike, care a facilitat pătrunderea în zonele unde accesul autoturismelor este dificil sau imposibil. Pe lista obiectivelor vizitate astfel se numără străzile medievale din Sighişoara, Castelul Peleş, Cheile Bicazului sau Lacul Roşu.
Pe lângă zonele noi parcurse, maşinile Google au completat şi porţiunile neacoperite ale zonele deja parcurse în prima etapă şi au actualizat imaginile culese în 2010.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.