vineri, 19 aprilie 2013

Foto Spion: Alpina pregateste o noua surpriza - modelul B6 BiTurbo Gran Coupe

Dupa ce-au prezentat in fata intregii planete modelele B3 si XD3 BiTurbo, germanii de la Alpina se pregatesc acum de o noua lansare. Vorbim mai exact de modelul B6 BiTurbo Gran Coupe, automobil ce are la baza versiunea Gran Coupe a ultimului BMW Seria 6.
Bavarezii de la Alpina continua seria lansarilor importante si, dupa prezentarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva a modelelor B3 si XD3 BiTurbo, pregatesc introducerea pe piata a noului B6 BiTurbo Gran Coupe, automobil asteptat sa debuteze in premiera mondiala in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, modelul Alpina B6 BiTurbo Gran Coupe are la baza versiunea Gran Coupe a ultimului BMW Seria 6 si, la fel ca si celelalte creatii ale tunerului german, va fi pus in miscare de un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri modificat pentru a livra celui aflat la volan undeva in jurul a 540 CP si 730 Nm. Din pacate, performantele viitorului automobil bavarez nu se cunosc la acest moment, insa este de asteptat ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima va depasi cu siguranta pragul celor 310 kilometri pe ora.

Pe plan estetic, noul Alpina B6 BiTurbo Gran Coupe se va bucura cel mai probabil de reteta clasica a celebrei companii de tuning din Buchloe, reteta care include o prelungire subtila atasata spoilerului fata, spoiler spate restilizat, eleron pentru portbagaj, sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, plus jante de dimensiuni generoase, cu design multispita.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.