sâmbătă, 13 aprilie 2013

Aproape nimeni nu-si doreste un BlackBerry

Ieri aflam ca 83% dintre oamenii intervievati in cadrul unui studiu recent nu au avut nici cea mai vaga ideea ca s-ar fi lansat BlackBerry 10 sau terminale bazate pe noua platforma precum BlackBerry Z10. Din acelasi amalgam de cetateni, doar 6 procente si-au exprimat entuziasmul pentru noile produse, afirmand cu zambetul pe buze ca urmatorul lor telefon inteligent va fi tot iPhone.
In cazul in care nu si-a revenit inca din infrangerea de ieri, BlackBerry mai primeste si azi o lovitura semnificativa. Un studiu al companiei Raymond James, realizat pe un esantion semnificativ de prospecti clienti de smartphone, a inclus o intrebare simpla. ,,Ce tip de terminal nu ti-ai achizitiona sub nici o forma in viitorul apropiat?” Raspunsurile oferite de participanti au fost simple si subiect. Dupa cum v-ati astepta, sunt multi care nu-si doresc un iPhone (19,7%) si un pic mai multi care nu-si doresc un terminal cu Android (31,3%). Daca valorile enumerate deja par mari, mai aveti in vedere un lucru. Reticenta extrema fata de smartphone-urile cu BlackBerry s-a masurat in 71,4 procente dintre participantii la studiu care au spus ca nu si-ar cumpara un astfel de aparat.
E o situatie foarte trista pentru BlackBerry. Dupa cum ziceam si intr-un articol postat zilele trecute, smartphone-urile canadiene sunt incredibile la prima utilizare, atat ca performanta cat si ca intuitivitate, problema este ca nimeni nu aloca nici macar cinci minute acestor terminale pentru a se lasa convinsi.Share:
Trimiteți un comentariu

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.