luni, 20 ianuarie 2014

Cât de important e să-ţi cumperi o maşină sigură?

Siguranţa este un capitol prea des ignorat de către români atunci când îşi cumpără o maşină. Din nefericire, faptul de a te zgârci la câteva sute de euro atunci când faci alegerea poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte, aşa cum ne arată acest clip publicitar de la Subaru.
Mai toate maşinile de astăzi au scoruri bune şi foarte bune la testele de siguranţă - chiar şi cele care obţin astăzi 3-4 stele la EuroNCAP ar fi primit 5 stele în urmă cu doar câţiva ani. Totuşi, atunci când cumperi o maşină rulată, iei în calcul şi cât de sigură este ea? Sau te uiţi doar la preţ, eventual la jantele de aluminiu şi la sistemul audio?
Apoi, dacă ţi-ai luat o maşină cu sisteme de siguranţă, le şi foloseşti? Nu de alta, dar e plin de oameni care sunt deranjaţi de centura de siguranţă, iar apoi sunt regăsiţi la zeci de metri distanţă de locul impactului, morţi, când ar fi putut să scape. Cât de importantă este o maşină cu sisteme de siguranţă moderne? Subaru încearcă să ne explice, într-un video care pune punctul pe i:
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.