duminică, 26 ianuarie 2014

Ultra Street Fighter IV te ajută să-ţi urci bătăile pe YouTube

Nu e deloc greu să-ţi urci creaţiile video de orice fel pe YouTube, din fericire, pe sistemul There’s an app for that, Ultra Street Fighter IV face acelaşi lucru.În urmă cu câţiva ani, imortalizarea unei sesiuni de gaming în format video implica fie un super computer, fie o cameră video postată în faţa ecranului. Din fericire, trecerea timpului s-a reflectat în două soluţii foarte fiabile la problema capturii din jocuri. În primul rând, sistemele ultra performante au devenit, în egală măsură, mai accesibile şi mult mai portabile. În al doilea rând, unii creatori de jocuri au integrat posibilitatea salvării unei demonstraţii dintr-un joc direct în meniu. Cei de la Capcom, creatorii seriei Street Fighter, intră în a doua categorie.
Deoarece combo-urile din Ultra Street Fighter IV sunt cel puţin spectaculoase, în secunda următoare după ce le-ai făcut te loveşte un sentiment de melancolie şi îţi doreşti să-l rememorezi sau măcar să te lauzi în faţa prietenilor care nu au fost de faţă. Soluţia vine de la Capcom şi implică exclusiv jocurile online. Practic, puteţi alege orice luptă din istoricul vostru de evenimente, moment după care, nu trebuie decât să alegeţi calitatea, mare sau mică şi clipul va fi urcat pe canalul vostru personal de YouTube.
Pe de o parte, astfel de practici se reflectă pe termen lung în reclame gratuite pentru creatori şi respectivul joc. Pe de altă parte însă, eşti mult mai motivat să joci spectaculos atunci când ştii că eşti înregistrat. Cine ştie, poate acesta era impulsul de care aveaţi nevoie pentru a pierde din nou câteva ore în joc pentru a vă perfecţiona trucurile.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.