vineri, 24 ianuarie 2014

Trei retete simple pentru a scapa de punctele negre

1. Lapte si suc de lamaie.Aceste doua ingrediente sunt bogate in antioxidanti si asta va ajuta la curatarea porilor de toate impuritatile care pot genera crearea punctelor negre si a cosurilor. Substanta de curatare se prepara adaugand intr-un pahar de lapte cald cateva picaturi de suc proaspat de lamaie. Aplica lotiunea pe tenul curat si maseaza usor cateva minute, apoi las-o sa actioneze circa 10 minute. La final, clateste-ti fata cu apa caldut. Aceasta lotiune se poate folosi de fiecare data cand aveti nevoie sa scapati de punctele negre.
2. Iaurt si coaja de portocala.Citricele pot face minuni pentru pielea ta, asa ca le poti introduce cu incredere in rutina ta de infrumusetare. Pentru a prepara aceasta masca, adauga doua linguri de coaja de portocala taiata marunt cu patru linguri de iaurt. Amesteca pana obtii o substanta omogena. Aplica pasta pe obraz si maseaza usor cu miscari circulare cel putin 2-3 minute. Aceasta amsca este excelenta si pentru tenul lipsit de vitalitate.
3. Malai si otet.Aceste ingrediente pe care le poti gasi in orice gospodarie au un efect uimitor asupra tenului. Pentru a crea aceasta masca minunata, amesteca doua linguri de malai cu doua lingurite de otet. Aplica pasta pe fata si las-o sa isi daca efectul 15-20 de minute. Clateste apoi cu apa calduta. Vei vedea ca aceasta este una dintre cele mai eficiente solutii pentru a scapa de punctele negre.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.