luni, 13 ianuarie 2014

RCS&RDS: Am lansat cea mai accesibila oferta de telefonie mobila

RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, a lansat o oferta de telefonie mobila cu minute nationale, internationale si internet mobil, noile abonamente Digi Mobil Optim avand preturi intre 2 si 10 euro pe luna cu TVA inclus, potrivit site-ului www.rcs-rds.ro
Oficialii companiei promoveaza noua oferta ca fiind „cea mai accesibila oferta de telefonie mobila cu minute nationale, internationale si internet mobil incluse”.
Noile pachete includ convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix, intre 200 si 1500 minute incluse in retelele fixe si mobile nationale si internationale si internet mobil cu trafic nelimitat inclus la viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB.
Dupa consumarea minutelor incluse, convorbirile nationale fixe costa 0,62 eurocenti/minut, TVA inclus, iar cele nationale mobile 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus.

De asemenea, dupa consumarea SMS-urilor incluse, mesajele trimise in alte retele mobile nationale costa 3,72 eurocenti.
Catre destinatiile internationale, dupa depasirea minutelor incluse, preturile minutelor variaza intre 1,24 si 1,48 de eurocenti, dupa consumarea SMS-urilor, mesajele sunt intre 4,96 si 8,68 de euro, in functie de destinatie.
RCS&RDS este cel mai mare operator local de internet si televiziune si al doilea de telefonie fixa. De asemenea, compania are operatiuni in zona de telefonie mobila.




Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.