marți, 19 februarie 2013

[D]PC Auto Shutdown

Programezi calculatorul sa se inchida, restarteze sau sa intre in modul de hibernare la un timp setat de tine.


PC Auto Shutdown este un software ce te ajuta sa iti inchizi PC-ul, sa-l restartezi, sa intre in modul de hibernare sau sa-i dai log off la un anumit timp specificat de tine. Poate chiar sa-ti inchida calculatorul la un timp specificat de tine chiar daca nu exista nici un user logat sau daca calculatorul este in standby. Iti ofera numeroase posibilitati de a programa oprirea acestuia, zilnic, saptamanal sau doar o singura data. In timp ce calculatorul se inchide programul iti poate goli Recycle Bin, fisierele temporare, history-ul, cookies, din Internet Explorer, documentele recente, toate acestea pentru a-ti asigura un plus de performanta si pentru a-ti proteja intimitatea.
Un calculator normal lasat aprins in fiecare zi iti poate folosi 70$ din energie pe an. Inchis noaptea si in weekend-uri acesta iti foloseste doar 20$ din energie pe an. PC Auto Shutdown ajuta utilizatorii sa economiseasca electricitate si sa inchida calculatoarele la un timp prestabilit.

Programul PC Auto Shutdown este excelent pentru uz personal dar si in cadrul firmelor. Va ajuta sa economisiti energie electrica fiindca programati ca PC-ul d-vostra sa se inchida la ora stabilita.
Noua versiune este compatibila cu Windows 8.
Descarca!
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.