duminică, 17 februarie 2013

Versiunea BETA în limba română pentru The Settlers Online este acum Live

Ubisoft surprinde jucătorii din România cu The Settlers Online, jocul de strategie free to play în universul Settlers.

The Settlers Online deschide perioada BETA. Open beta înseamnă că puteți accesa jocul fără nicio restricție.Nominalizat, printr-un sistem de votare publică,la premiul “Cel mai bun MMO clasic pentru browser”, The Settlers Online imbină elementele de gameplay ale francizei The Settlers cu noi caracteristici atractive pentru jocurile online.

Dezvoltatorul Ubisoft Blue Byte le ofera pasionațiilor posibilitatea sa creeze un oraș nou și sa se alăture miilor de jucători pentru a realiza bresle, pentru a face comerț cu resurse și pentru a obține și schimba bonusuri cu ceilalți jucători; obiectivul principal este sa construiască un regat măreț.

Experienta The Settlers Online este o nouă etapa a jocului  în care înscrierea se poate face fără nicio restricție, iar gamerii vor fi înconjurați imediat de pescari, fermieri, soldați…

Colonizare plăcută!

TIP: Incă nu vă creați contul! Vom avea o MARE SURPRIZĂ pentru cei care vor să-l joace.

Despre Blue Byte, un studio Ubisoft:
Blue Byte a fost înființat în anul 1988 și a lansat pe piață primul joc important în anul 1991: Battle Isle. Acesta a fost urmat, în anul 1993 de jocul de strategie The Settlers, care s-a dovedit a fi un succes pe termen lung. În anul 2001, BlueByte a fost achiziționat de către Ubisoft, iar în anul 2004 studio-ul a fost mutat în Dϋsseldorf. Echipa BlueByte s-a ocupat de dezvoltarea seriilor Settlers® și ANNO®. Studio-ul este implicat și în proiecte free-2-play, printre care și The Settlers Online, disponibil în mai multe limbi și care atrage milioane de jucători din lumea întreagă.

Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse de entertainment din lume, aflat în continuă ascensiune datorită gamei variate de produse și a parteneriatelor sale. Ubisoft deține birouri in 26 de țări și comercializează produse în peste 55 de țări la nivel mondial. Ubisoft le oferă clienților săi jocuri video de calitate superioară. În anul fiscal 2010-2011, Ubisoft a înregistrat vânzări în valoare de 1,039 milioane de euro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.ubisoftgroup.com.
© 2010 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. The Settlers, Blue Byte și sigla Blue Byte sunt mărci comerciale deținute de Ubisoft GmbH în Statele Unite ale Americii și/sau alte țări. Ubisoft și sigla Ubisoft sunt mărci comerciale deținute de Ubisoft Entertainment în Statele Unite ale Americii și/sau alte țări. Dezvoltat de Blue Byte Software.


Share:
Trimiteți un comentariu

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.