marți, 12 februarie 2013

Real World Racing sau când hărţile din satelit devin circuite în joc


Real World Racing este un joc de curse aparte, realizat de studioul independent Playstos Entertainment. Ce diferenţiază însă acest titlu de restul jocurilor cu maşini? Simplu, în Real World Racing producătorii folosesc hărţi din satelit reale pentru crearea circuitelor pe care se desfăşoară întrecerile!

Real World Racing va oferi peste 50 astfel de trasee localizate în cele mai importante oraşe ale lumii: Berlin, Londra sau Roma vor fi doar câteva dintre metropolele ale căror străzi le vom putea parcurge în jocul celor de la Playstos. De asemenea, producătorii se laudă că versiunea finală a lui Real World Racing va include peste 80 de modele de maşini, moduri de joc Arcade şi Carieră, efecte meteo variabile şi multiplayer online pentru până la 16 jucători.


Real World Racing a fost inclus în programul Steam Greenlight, producătorii sperând să poată publica jocul prin intermediul popularului serviciu de distribuţie Steam. Până atunci însă, cei de la Playstos Entertainment oferă o versiune demo beta a jocului lor, pe care o puteţi descărca de aici (448MB).

Beta demo-ul Real World Racing conţine trei circuite din jocul final (Berlin, Londra, Roma), şase modele de maşini (personalizabile prin intermediul garajului), modurile de joc single player Arcade şi Time Trial şi posibilitatea de a juca multiplayer online.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.