luni, 18 februarie 2013

FOTO - Mindy McCready, cantareata de country celebra in SUA, s-a sinucis la 37 de ani

Mindy McCready, cantareata de country foarte populara in Statele Unite, care a avut o relatie de lunga durata cu jucatorul de baseball Roger Clemens, de la Yankee, s-a sinucis duminica.






Autoritatile au confirmat pentru New York Daily News ca Mindy s-a impuscat, dupa ce si-a ucis cainele. Trupul ei a fost descoperit in casa, in cursul dupa amiezii, dupa ce vecinii au anuntat ca au auzit in interior focuri de arma.




“Mindy McCready a fost gasita moarta, dupa ce, din cate se pare, s-a impuscat in cap”, a declarat pentru New York Daily News Marty Moss, seriful districtului Cleburne.

Vestea socanta vine la o luna dupa ce iubitul cantaretei, producatorul David Wilson, a murit in imprejurari misterioase, in casa cuplului din Heber Springs, un oras din vestul statului Memphis. In prima faza s-a spus ca acesta s-ar fi impuscat, dar mai tarziu politia a deschis o ancheta.

Wilson era tatal copilului cuplului, in varsta de 10 luni. Acesta si cel de-al doilea copil al cantaretei, in varsta de 6 ani, sunt de cateva saptamani in grija autoritatilor.

Mindy McCready a fost internata la dezintoxicare pentru scurt timp dupa moartea iubitului ei. Tatal ei a spus ca dupa moartea lui Wilson Mindy nu s-a mai ridicat din pat timp de 3 saptamani. “Dormea toata ziua, iar noaptea lua droguri si alcool”, a spus tatal artistei.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.