vineri, 15 februarie 2013

[TUT]Cum sa iti protejezi smartphone-ul sau tableta de zgarieturi

Smartphone-urile si tabletele moderne au ecrane mari, frumoase. Ele arata foarte bine atunci cand ies din cutie, dar sunt vulnerabile la deteriorari atat majore si minore. Zgarieturile mici sunt cea mai comuna problema. Deci, cum va protejati dispozitivul impotriva zgarieturilor? Daca nu aveti nici o idee, va oferim noi cateva!
Foliile protectoare de ecran - Da, functioneaza!
Foliie protectoare de ecran sunt primele dintre accesorii pe care ar trebui sa le incercati atunci cand va achizitionati un telefon sau o tableta noua. Sunt foarte comune, usor de aplicat si au un pret redus. Acest tip de protectie va poate scapa de zgarituri sau de unele socuri. 

Liquid Armor
Una dintre metodele cele mai unice de protectie a ecranului este Armor lichid. Acest produs, vandut de catre o companie numita Dynaflo, promite protejarea ecranului, fara efecte secundare (bule sau cute) care pot afecta, uneori protectie de vinil. Se formeaza un "nano-shield" foarte rezistent. Functioneaza? Ei bine, priviti video de mai jos pentru o demonstrație. 





Se pare ca poate face lucruri miraculoase la un pret redus. 

Construiti-va propriul ecran protector pentru mai putin 
Dacă doriti sa salvati cativa bani, va puteti face propriul protector de ecran. Pasii sunt simpli. Aveti nevoie sa cumparati cea mai subtire bucata de vinil pe care o gasiti, apoi taiati cu o lama de ras conturul pentru a se potrivi pe ecran. Vinilul, de obicei, se va lipi de dispozitiv fara a avea nevoie de adezivi suplimentari. Cu toate acestea, aceasta metoda necesita mare precizie cu masuratorile.

Alte metode de protejare
Alte metode de protejare, nu agreate de toate lumea sunt husele. Husele pot preveni zgarieturile si socurile mecanice asigurand o bine marefacere telefoanelor si tabletelor. Sunt un pic mai scumpe ca foliile protectoare, dar isi face treaba cum stie cea cel mai bine.

Concluzie
Cumparati (sau contruiti) un ecran protector. Aveti grija de ele si in timp inlocuiti-le atunci cand incep sa dea semne de uzura, cum ar fi gaurile, fisurile sau zgarieturile adanci.
Share:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,folosesc samsung o folie de la Alien Surface de aprox doi ani si rezista foarte foarte bine o recomand tuturor,e super rezistenta,este adevarat costa 85ron dar face toti banii si oricum o iei un smartphone trebuie protejat altfel ii reduci mult durata de viata asa ca protejati-va sanatos

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.