duminică, 17 februarie 2013

Prețul consolei PlayStation 3 va scădea în perioada următoare

Un analist este de părere că prețul pentru consola PlayStation 3 va scădea în perioada următoare ,atunci când PS4 va fi dezvăluit oficial. Acesta este de părere că PS3 va ajunge la prețul de $199.
Toți ochii vor fi îndreptați către data de 20 februarie, atunci când Sony intenționează să “detoneze marea bombă”, dezvăluirea noii console PlayStation 4 în cadrul unei conferințe de presă organizată în New York. În timp ce probabil vom afla detalii concrete despre PS4 în perioada următoare, va fi interesant cum cei de la Sony vor încerca să își păstreze clienții care investesc în PlayStation 3. Cel mai probabil vor face mișcarea de a reduce prețul actualului dispozitiv, poate chiar pe 20 februarie, sau puțin mai târziu.
Când cei de la GamesIndustry l-au întrebat pe analistul Michael Pachter dacă în perioada următoare ne putem aștepta la o scădere de preț pentru PS3, acesta a răspuns sec: “21 februarie”. Mai apoi a adăugat că va ajunge să coste $199, iar probabil Microsoft va face același lucru cu Xbox 360 până la vară.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.