miercuri, 25 decembrie 2013

Vescan cu Alina Eremia - In Dreapta Ta (Official Video)

Share:

vineri, 20 decembrie 2013

Blackway.org - Quality GTA:SA Mods !

Cauti un mod pentru GTA San Andreas si nu gasesti?
Nimic mai simplu.
Intra pe BlackWay si gasesti cele mai detaliate moduri de masini,harti,personaje etc.
De asemenea iti poti face prieteni noi,poti participa la concursuri organizate de STAFF pe forum , si foarte multa distractie alaturi de ei.
Nu mai ezita si intra imediat!
Blackway si Turbo BLog va ureaza un Craciun Fericit!


Share:

joi, 19 decembrie 2013

Pot rezista relatiile la distanta?

Romanii au inceput sa traiesca problemele specifice capitalismului,una dintre ele fiind relocarea.Cuplurile se rup,pentru perioade mai lungi sau scurte,din ratiuni de job sau de educatie.Intrebarea care si-o pun cei mai multi e - pot rezista relatiile la distanta?Si daca da, cum?

Înțelepciunea populară americană spune că relațiile la distanță nu prea rezistă. Totuși, în practică, americanii au trecut de zeci de ani prin acest tip de situație.
În Jounal of Communication a apărut un articol despre factorii care țin relațiile la distanță pe picioare. Studiile arată că, în ciuda separării fizice, cuplurile pot supraviețui dacă: își împărtășesc cît mai multe informații intime; au o viziune idealizată asupra partenerului.

Deși cei doi parteneri dintr-o astfel de relație vorbesc mai puțin, ceea își spun are șansa să fie mai încărcat cu semnificație. Această șansă trebuie exploatată, conversațiile trebuie să permită comunicarea intimităților mai mult decît a informațiilor comune. Practic, distanța dintre cei doi îi poate ajuta să se apropie mai mult decît dacă ar fi stat în aceeași casă. Însă aici intervine cel de-al doilea factor, idealizarea partenerului – fără credința că are sens să ne deschidem emoțional față de celălalt, că merită în cel mai înalt grad această comunicare, rămînem la schimbul banal de informații și la simpla conversație.
Share:

E nevoie de sase tari pentru un singur borcan de Nuttela

Deși Ferrero International, producătorul cremei, își are sediul în Italia, compania are fabrici în Europa, Rusia, America de Nord și America de Sud. Iar dacă unele părți ale produsului, cum ar fi plasticul pentru borcane sau laptele, sunt obținute la nivel local, multe altele sunt aprovizionate din toate colțurile lumii. Nucile vin din Turcia, uleiul de palmier din Malaezia, pudra de cacao din Nigeria, zahărul din Brazilia sau din Europa și aroma de vanilie din Franța.

Urmăriți traseul ingredientelor în harta de mai jos:

Share:

Un motiv pentru a zambi in aceasta zi

Un barbat s-a gandit ca ar fi bine sa readuca vechiul romantism in prim plan. Acum femeile primesc complimente doar pe paginile de socializare.Tanarul a vrut sa faca femeile sa zambeasca LIVE, asa ca le-a oferit cate o floare... si atat! Scopul lui era sa le vada zambetul si fericirea pe chipurile lor.!
"LIFE IS TOO SHORT and we spend too much time taking advantage of the opportunity we have to interact with one another and make each other feel loved and appreciated." - fouseyTUBE

Share:

joi, 28 noiembrie 2013

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Internet de doua ori mai rapid. Inventia cercetatorilor americani

Una dintre cele mai importante probleme de la aparitia internetului si pana in prezent si-a gasit rezolvarea.
Kumu Networks, o companie care si-a infiintat la Stanford un startup de dezvoltare a vitezei internetului, a reusit ca pentru prima data sa dubleze viteza transmiterii datelor, folosind aceeasi unda radio atat pentru datele livrate, cat si pentru cele primite.
Tehnologia denumita “full-duplex radio” reuseste sa depaseasca una dintre cele mai mari probleme de la dezvoltarea transmiterii de date folosind unde radio, si anume interferentele, scrie site-ul Technologyreview.com.
“Atunci cand un emitator transmite si primeste semnal pe unde radio, cele transmise sunt de miliarde de ori mai puternice decat cele primite. Orice incercare de a primi date la acelasi nivel este stopata de faptul ca aparatul recepteaza si propriile sale unde. Motiv pentru care, majoritatea radiourilor, inclusiv cele din smartphone-uri si Wi-Fi-urile primesc informatie pe o unda radio si emit pe o alta unda radio.”, noteza sursa citata.
Pentru a evita aceasta problema, Kumu a reusit sa contruiasca un circuit extreme de rapid care poate prezice cu exactitate cat de mare este interferenta, astfel marind nivelul semnalului, pentru a o anula. Circuitul genereaza astfel un semnal de doua ori mai puternic si mai constant, “lucru care se credea imposibil de realizat in ultimul secol’, spune Sachin Katti, profesor la Stanford si cofondator al programului.Proiectul extreme de impresionant va fi preluat in viitorul apropiat de cativa furnizori de telefonie mobila din SUA, pentru a-l implementa clientilor sai.
Share:

Prezentatorii Clarkson si Hammond de la Top Gear au ramas fara permise de conducere in Franta

Prezentatorii TV Jeremy Clarkson si Richard Hammond, de la emisiunea auto Top Gear, au ramas fara permise de conducere timp de trei luni, in Franta, dupa ce au fost prinsi cu viteze mult peste limita legala in timp ce filmau un nou DVD, intitulat “Calatoria Perfecta”, pe care au inceput de curand sa-l promoveze.Ironic, “calatoria perfecta” a celor doi s-a sfarsit cand in apropierea unui punct de taxare de pe autostrada, unde limita era 90 km/h. Clarkson si Aston Martin-ul Vanquish pe care il conducerea a fost surprins cu 141 km/h, iar Hammond si Porsche-le 911 GT3 in care se afla a fost prins cu 143 km/h.Despre intamplare a scris chiar Jeremy Clarkson, in The Sun.Cei doi prezentatori TV au fost recuperati de echipa de filmare si se pare ca nu mai au voie sa conduca in Franta timp de trei luni.
Iata mai jos trailerul DVD-ului The Perfect Road Trip realizat de Top Gear:
Share:

S-a mai stins o bucăţică din istoria internetului.Winamp se închide

Deşi Winamp nu a beneficiat de acelasi nivel de promovare în secolul internetului precum alte aplicaţii similare, acesta este un player de muzică ce a făcut istorie şi pe care foarte mulţi dintre noi îl vor mai folosi ani buni de acum înainte. Cumpărat de AOL în 1999 cu peste 80 de milioane de dolari, softul echipei de mai sus va dispărea de pe piaţă complet în 30 de zile împreună cu linia de suport a aplicaţiei şi indiferent de versiunea pe care o foloseaţi.
Această decizie a conducerii American Online vine după o perioadă necontenită de a acumula profit de pe urma Winamp. Din acest motiv, actualizări erau lansate la intervale de timp regulate şi în ultimii am văzut chiar şi versiuni complet noi ale MP3 Player-ului pentru Android în 2010 şi, ulterior, pentru OS X în 2011. Un fost angajat a declarat că media de profit din ultimii ani gravita în jurul valorii de 6 milioane de dolari anual. În condiţiile în care Winamp are continuare o bază de date de utilizatori de câteva milioane, începe să devină evident că decizia radicală anunţată azi, că Winamp se închide, nu are neapărat sens.
Aparent, manegementul AOL a fost distructiv, fără perspectivă şi bazat pe un sistem corporatist defectuos. În interviuri acordate în ultimii ani de dezvoltatori şi foşti directori ai Winamp, tonul a fost întotdeauna acelaşi. Cu toate că anumite surse apropiate de subiect au confirmat că s-a încercat vânzarea player-ului în ultima perioadă, numărul celor interesaţi nu a fost suficient pentru a preveni stingerea becului la această afacere.
În final, descărcaţi-vă rapid ultima versiune de pe www.winamp.com şi acceptaţi faptul că acesta este un program pe care nu-l veţi mai actualiza niciodată. Desigur, în orice moment puteţi folosi exclusiv iTunes sau orice alt player de MP3-uri, nimic nu mi s-a părut însă la fel de simplu şi de eficient de-a lungul anilor precum Winamp.
Share:

joi, 7 noiembrie 2013

Windows XP este de 6 ori mai vulnerabil la infectii, in comparatie cu Windows 8

Microsoft doreste sa incurajeze utilizatorii sa faca trecerea la noul sistem de operare, Windows 8.1. In acest sens prezinta rapoarte despre cat de vulnerabil este Windows XP in comparatie cu cea mai noua versiune.
Comparatia nu este deloc exagerata, mai ales daca intelegem faptul ca mai sunt o multime de computere in lumea intreaga care folosesc un sistem de operare mai vechi de 5 ani. Utilizatorii de business reprezinta o mare parte din acestia, si sunt in momentul de fata majoritatea celor care isi desfasoara activitatea pe Windows XP. Cifrele publicate in raportul de pe blogul TechNet al lui Microsoft demonstreaza ca Windows XP este de sase ori mai vulnerabil la atacuri cibernetice si la infectii cu virusi, decat Windows 8.
“Windows XP a fost construit acum mai bine de 12 ani, si a fost gandit pentru a include tehnologii de securitate care erau invoative la momentul respectiv, si doar atunci. Ca exemplu Windows XP SP2 a fost lansat in 2004 si introducea Data Execution Prevention. Totusi, perspectiva atacurilor si amenintarilor virtuale s-a schimbat foarte mult de atunci, iar tehnologiile care erau competitive atunci, astazi sunt lucruri comune, depasita cu usurinta.” spune Microsoft.
Utilizatorii de Windows Xp si alte sisteme de operare invechite sunt inca de parere, ca un antivirus actualizat sau un program de malware gratuit ii va ajuta sa faca fata unui posibil atac cibernetic. Aceste programe nu protejeaza decat in fata unui numar limitat de vulnerabilitati, si nu pot proteja in intregime sistemul de operare asa cum o face el insusi.
Aici sunt complet de acord cu afirmatiile Microsoft, si tin sa ii atentionez pe cei care inca folosesc Windows XP ca este momentul pentru un upgrade. Mai ales de la un sistem de operare pentru care nici macar producatorul nu mai ofera nici un fel de suport, cat de dificil ar fi in prima faza sa te obisnuiesti cu noua interfata.


Share:

Ce inseamna "Sandwich" de unde a aparut si detalii despre el

Cu toti il stim.Este cel mai intalnita mancare din lume.El este "sandwich-ul".Dar sunt sigur ca multi dintre voi nu stiti ce este.Ei bine ramaneti aproape.
Sandwich-ul îşi leagă numele de un anume Lord Sandwich. Acesta, pasionat de diverse jocuri de noroc, refuza să părăsească partida şi cojucătorii pentru a gusta ceva... În schimb,comanda stapânului hotelului "o mică gustare" în caz că i se făcea foame. Pentru mai mare exactitate, în anul 1762 Sir John Montagu, al patrulea Conte Sandwich, amiral în flota regelui Angliei George III şi jucător de cărţi înveterat, s-a aflat la un moment dat invitat într-o societate pentru o partidă de cărţi, partidă care însă nu a avut loc. Ajutorul hotelierului, pentru a evita
ofensa adusă clientului prestigios, i-a servit o "mică gustare", pentru a trece cu vederea inconvenientul. Gustarea consta din doua felii de pâine, între care a plasat bucăţi de carne rece şi brânză, formulă avantajoasă, care a permis Primului lord al Amiralităţii să "ronţăie", fără a-şi murdări degetele.
Continuarea a fost asigurată de al unsprezecelea conte de Sandwich, care a creat o întreprindere de restaurante rapide, împreună cu fiul său Orlando: "The Earl of Sandwich",declarând că: "Mon aieul n'a peut-être pas inventé le sandwich, mais il en a immortalisé le nom".(Bunicul meu nu a inventat   sandwich-ul, dar acesta i-a imortalizat numele).
În alte regiuni ale globului, celebra gustare poartă denumiri locale. De exemplu, în Austria sandwich-ul se numeşte în limbaj tradiţional “beugel”. Totul a început în anul 1683, când regele Poloniei Jan III Sobieski a reuşit să respingă invazia turcilor care se aflau la poarta Vienei.
Pentru a mulţumi regelui că a salvat Austria, un brutar a adus drept omagiu acestuia o pâine rotundă (cam de mărimea unei chifle) cu o gaură la mijloc, astfel că atunci când regele trecea în fuga calului, bine aşezat în şa, să poata apuca "pâinea găurită". În limba austriacă, cuvântul şea se numeşte “beugel”, astfel a luat naştere noua denumire.
La începutul secolului XX, imigranţii evrei din Europa de Est, în special evreii-ruşi care au poposit în America, au adus bagel în valizele lor. Primele apariţii de bagel au fost la New York, apoi la Chicago şi s-au răspândit rapid pe întregul continent, fiind adoptaţi definitiv de populaţia americană, constituind pâinea lor preferată. Se vindeau şi se vând încă, la toate colţurile de stradă, în stare naturală sau aromatizaţi, cu seminţe de susan sau chimen, se pot tăia
longitudinal, punându-se la mijloc somon afumat, şuncă etc.
Şi în România a pătruns repede acest fel de pâine la începutul secolului XX, dat fiind populaţia densă de evrei. Aici se numeau covrigi şi se vindeau în covrigării specializate, calzi şi proaspeţi, la moment, scoşi din cuptorul de cărămidă înroşit de cărbunii permanent aprinşi, până seara târziu. Erau înşiraţi pe sfoară sau pe suport de lemn în formă de baston.
După cum însuşi numele îl indică, preparatul din carne macră şi crudă, tocată, denumit hamburger a luat naştere în oraşul Hamburg din Germania, odată cu imigraţia germanilor spre America de Nord în secolul XIX, dar, de-a lungul timpului, la tocătura crudă s-au adăugat diferite ingrediente, mirodenii, mai mult sau mai puţin puternice.În mijlocul secolului XIX, când numeroşi germani şi-au părăsit ţara de origine plecând în America prin portul Hamburg, steak-ul din carne de vacă era "felul principal", servit la bordul vaporului Hapag, linia maritimă care leaga Hamburg de Statele Unite. În acea epocă, carnea era sărată, amestecată cu ceapă şi pesmet, iar uneori afumată, pentru a se putea conserva de-a lungul traversării. Hamburgerul a traversat deci Atlanticul cu imigranţii.În anul 1885, tânărul Charlie Nagreen, un adolescent din Seymour, a deschis o mică tarabă unde a început să vandă carnea de vacă sub formă de steak, dar friptă, prajită. Afacerea a fost înfloritoare, dar gândindu-se că steak-ul, în formă de rondele, precum perişoarele, nu putea fi ţinut în mână fiind fierbinte, el a decis să aplatizeze carnea şi să o aşeze între "două felii de pâine", dându-i denumirea de "Hamburger Charlie”.În 4 iulie 1891, Oscar Weber Bilby, un fermier din Tulsa (Oklahoma), a avut, de
asemenea, ideea de a pregăti steak tocat, carnea fiind friptă însă pe un grătar construit chiar de el, apoi servită între două chifle confecţionate de soţia sa.
Succesul hamburger-ului a început cu adevărat în 1948, când doi fraţi – Dic şi Mac McDonald – au deschis un restaurant care avea la bază o linie de asamblare a produselor lângă o sală de cinema, aproape de Pasadena. Servirea era rapidă, meniul era limitat la 9 articole, scopul fiind acela de a vinde cât mai mulţi hamburgeri de 15 cenţi, milkshake-uri şi pungi de cartofi prăjiţi.
În 1954, un oarecare Ray Kroc, comisionar în lansarea de maşini electrice pentru tocat carne, a primit o importantă comandă din California. Kroc a profitat de situaţie şi ducându-se la San Bernardino, a descoperit modesta aşezare a restaurantului fraţilor MacDonald, unde clienţii aşteptau în "şir indian" comanda. Impresionat de rapiditatea serviciului şi preţurile mici ale chiflelor fripte şi cu steak tartar, la care adaugaseră hetchup şi salată, Ray Kroc le-a propus un târg celor doi patroni. În aceeaşi zi, Kroc a plecat cu un contract de franciză, care îl autoriza să pună bazele unui lanţ de restaurante pe care le-a botezat McDonald’s.
“Ray Kroc a dus afacerea la un alt nivel”, afirma James Schrager, profesor al universităţii Chicago's Graduate School of Business. În opinia acestuia, cheia succesului lui Kroc a fost continua inovare. De la primul restaurant fast-food până la “mcDonaldizarea” altor culture nu a mai fost cale lungă: au urmat zeci, sute de alte derivate ale prototipului american de fastfood.Peste tot au răsărit apoi, că ciupercile după ploaie, tot soiul de mici localuri, bufete-expres,filiale sau reprezentanţe ale unor fast-food-uri mai mari, în supermagazine, service-uri, şcoli şi instituţii, pe străzi, în gări şi staţii de autobuz. Mâncatul în sau de la fast-food s-a transformat într-un obicei al stilului de viaţă contemporan, un comportament bine pliat pe scheletul noilor tendinţe ale societăţii capitaliste.
Share:

Ce inseamna NOS-ul

NOS, sau NOS(Nitros Oxyde Systems) este o butelie de NOS este formata din Azot si Oxigen.Din liceu se stie ca unui motor ii trebuie oxigen pentru a se aprinde combustibilul, practic NOS-ul ajuta la o aprindere mai rapida a combustibilul, avand ca urmare o putere mai mare a motorului. Vreau sa imi iau NOS? (prea mult NFS) - Pentru a-ti putea instala sistemul Nitros Oxyde Systems iti trebuie o masina destul de buna,cu un motor rezistent la suprasolicitare, daca nu vrei sa iti crape motorul. - Trebuie sa ai bani de aruncat degeaba.Pentru a reincarca butelia de NOS platesti de la 500 euro in sus. - Doar 2 minute de adrenalina iti trebuie pentru a goli o butelie de NOS.
Share:

duminică, 3 noiembrie 2013

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Matteo - Panama [Official video HD]

Share:

vineri, 1 noiembrie 2013

Smiley - Acasă [Official video HD]

Share:

Cea mai rapidă conexiune wireless dezvoltată până acum: 100 Gbps

În luna mai a acestui an, cercetătorii din cadrul Karlsruhe Institute for Technology au anunţat testarea cu succes a unei legături wireless cu o lăţime de bandă de 40 Gbps. Experimentele au continuat, iar cercetătorii germani au anunţat acum un nou record : 100 Gbps.În prezent, standardul wireless cel mai des întâlnit este 802.11n, care oferă viteze de până la 450 Mbps, iar noul 802.11ac, care este disponibil în implementări care oferă rate de transfer de 867 Mbps, promite să ajungă într-o bună zi la 6,77 Gbps. Faţă de aceste standarde cunoscute, care folosesc benzile radio de 2,4 sau 5 GHz, experimentele germanilor au loc în banda de 240 GHz.
Scopul acestor noi tehnologii nu este însă înlocuirea standardelor wireless obişnuite, ci crearea unei alternative la costisitoarele interconexiuni cu fibră optică sau cabluri de cupru, permiţând astfel acoperirea unor zone mari de teritoriu cu costuri mai reduse.Rata de transfer de 40 Gbps, care a fost atinsă în mai, a fost atinsă între două puncte aflate la o distantă de un kilometru, însă noul experiment este mult mai dependent de condiţiile de laborator. Folosind aceeaşi gamă de frecvenţe, adică 237,5 GHz, cercetători au putut atinge o rata de transfer de 100 Gbps între două aflate la o distanţă de numai 20 de metri, însă şi provocările au fost mai mari.
Share:

Prostituatele, acuzate că fac videochat la camerele rutiere amplasate de poliţişti

Nici n-au montat bine noile camere de supraveghere a traficului, că poliţiştii deja se confruntă cu primele probleme. Din câte se pare, prostituatele se folosesc de noile dispozitive pentru a-şi promova serviciile, împiedicându-i pe oamenii legii să depisteze nelegiuirile făcute de şoferi. 
“Ieri am vrut să verificăm un şofer dacă are rovinieta valabilă. Când colo, am văzut o prostituată făcând mişcări lascive şi dezbrăcându-se. Bineînţeles că am amendat-o imediat. Şi, ca să vedeţi cât tupeu a avut, prostituata nici măcar nu avea plătită către noi şpaga pentru spaţiul de pe trotuar folosit”, a declarat poliţistul bucureştean Robert Acrişor.
Poliţiştii au descoperit că fenomenul este unul de masă. “Şi alţi colegi din ţară ne-au semnalat acelaşi lucru. Prostituatele încearcă să facă un ban în plus şi apar în faţa camerelor. Nici cele amplasate mai sus nu scapă, pentru că prostituatele se caţără pe stâlpi, dar mai ales în copaci“, se plânge Robert Acrişor.Videochat-ul prostituatelor influenţează şi activitatea poliţiei. “Nu ne mai putem concentra pe treburile noastre obişnuite, stăm ore întregi şi admirăm prostituatele, sub pretextul ne uităm după roviniete expirate”, a conchis Robert Acrişor.
Share:

100 de lucruri pe care trebuie să le faci de-a lungul vieţii

Cu toţii ne dorim să ni se întâmple ceva memorabil zilnic. Lumea este imensă şi diversă în jurul nostru. Sunt atâtea în ea, încât ne este greu să facem alegeri. Unde să mergem, când în jur sunt atâtea tari interesante?! Ce să gătim la micul dejun când în magazine sunt atâtea ingrediente delicioase?! Care minut trebuie să îl alegem? Este imposibil să reuşim totul. Un om a întocmit o listă de lucruri care, în opinia sa, sunt cele mai importante şi pe care trebuie să le reuşeşti să le faci în viaţa asta. Iată-o:
1. Să adormi sub stele
2. Să-ţi închizi telefonul mobil pentru o săptămână
3. Să înoţi cu delfinii
4. Să te scufunzi cu scafandrul
5. Să încerci tequila în Mexic
6. Să înveţi engleză
7. Să te caţeri în copaci
8. Să faci dragoste pe plajă
9. Să faci balonaşe de săpun
10. Să scrii povestea vieţii tale
11. Să redactezi o scrisoare şi să o trimiţi într-o sticlă în mare
12. Să plantezi un copac
13. Să vezi pinguinii
14. Să înveţi să dansezi salsa
15. Să începi propria afacere
16. Să te îndrăgosteşti până peste urechi
17. Să fii membru al unui juriu
18. Să dansezi toată noaptea
19. Să stai sub o cascadă
20. Să faci Halloween-ul în America
21. Să stai pe malul oceanului şi să asculţi zgomotul valurilor
22. Să înveţi să te dai cu patinele
23. Să participi la carnavalul de la Veneţia
24. Să-ţi scrii planul pe un an şi să-l urmezi
25. Să urmăreşti o eclipsă de lună
26. Să întâlneşti Anul Nou într-un loc exotic
27. Să sări cu paraşuta
28. Să te iubeşti
29. Să inviţi un necunoscut la întâlnire
30. Să faci dragoste în baia unui restaurant
31. Să-ţi cumperi haine foarte scumpe
32. Să înveţi să conduci o maşină
33. Să mergi în Paris
34. Să petreci o zi întreagă cu o carte
35. Să întâlneşti prietenii adevăraţi
36. Să vezi apusul la Bali
37. Să vezi cu ochii tăi cele 7 minuni ale lumii
38. Să sari în mare de pe o stâncă
39. Să învingi frică de nereuşită
40. Să te joci cu ursuleţii koala
41. Să te aventurezi într-o călătorie pe mare
42. Să faci farse prietenilor
43. Să te urci pe turnul Eiffel
44. Să faci o donaţie în anonimat
45. Să faci o surpriză neaşteptată persoanei iubite
46. Să fumezi narghilea
47. Să-ţi faci un site propriu sau blog
48. Să te distrezi în Ibiza
49. Să-ţi faci arborele genealogic
50. Să-ţi petreci un sfârşit de săptămână într-un centru spa
51. Să alergi la maraton
52. Să te dai cu placa de snowboard
53. Să meditezi timp de 3 ore
54. Să ţii în palme un fluture viu
55. Să mergi în şaua calului pe malul mării
56. Să faci cunoştinţă cu cineva pe stradă
57. Să-ţi dai micul dejun unui om al străzii
58. Să participi la un flashmob
59. Să înveţi să foloseşti bine calculatorul
60. Să mănânci cartofi făcuţi la rug
61. Să petreci o zi întreagă în pat cu persoana iubită
62. Să mergi într-un oraş necunoscut pe o zi întreagă şi să hoinăreşti în singurătate
63. Să filmezi propriul film
64. Să construieşti o casă
65. Să iei un autograf de la o vedetă
66. Să mergi la un meci pe un stadion gigantic
67. Să mergi la vânătoare
68. Să mergi cu bicicleta mai mult de 100 de km
69. Să faci ceva cu mâinile proprii şi să vinzi acel obiect
70. Să zbori cu balonul cu aer cald
71. Să te plimbi în spatele cămilei sau elefantului
72. Să mergi pe toate continentele
73. Să mergi la carnavalul din Brazilia
74. Să te urci pe panta unui munte înalt
75. Să îţi petreci o zi în pădure alimentându-te cu găseşti acolo
76. Să faci surfing
77. Să vezi opera din Viena
78. Să mergi în toate capitalele Europei
79. Să înveţi să faci fotografii frumoase
80. Să înveţi limba italiană
81. Să înveţi tango în Argentina
82. Să te scalzi cu tot cu haine
83. Să dormi noaptea gol
84. Să participi la o degustare într-un beci cu vinuri
85. Să îţi schimbi radical înfăţişarea
86. Să te urci pe un Vulcan
87. Să mergi la o plajă de nudişti
88. Să încerci o mâncare care îţi provoacă frică
89. Să nimereşti pe coperta unei reviste
90. Să câştigi la un concurs
91. Să te plimbi pe spatele unei broaşte ţestoase
92. Să alergi prin bălti pe timp de furtună
93. Să mergi cu un Cabriolet
94. Să faci cunoştinţă cu o vedetă de la Hollywood
95. Să te saturi de căpşuni
96. Să faci schimb de suveniruri cu conducătorul unui trib de aborigeni
97. Să-ţi faci un tatuaj
98. Să scrii o carte
99. Să scrii lista ta cu 100 de reuşite
100. Să mori
Share:

joi, 31 octombrie 2013

Reţelele Li-Fi, care folosesc lumina în locul undelor radio, pot ajunge la rate de transfer de 10 Gbps

Li-Fi este un standard de comunicaţie wireless despre care a început să se vorbească de prin 2010, acesta încercând să ofere o alternativă la cunoscuta tehnologie Wi-Fi prin utilizarea luminii în locul undelor radio. Tehnologia a făcut unele progrese între timp, însă realizarea unui grup de cercetare susţinută de cinci universităţi britanice este interesantă deoarece a atins limita de 10 Gbps cu ajutorul unui singur LED de tip RGB.Dacă acum un an, sistemul cu LED-uri albe permitea atingerea unei rate de transfer de 130 Mbps iar Fraunnhofer a anunţat ulterior atingerea unei viteze de  3 Gbps, cercetătorii din Marea Britanie au reuşit atingerea unei viteze de 10 Gbps prin multiplexarea canalelor RGB ale unui LED alb.La fel ca în cazul încercărilor anterioare, sistemul funcţionează prin modularea rapidă de câteva milioane de ori pe secundă a intensităţii luminii emise. Spre deosebire de cazurile anterioare, noul sistem foloseşte LED-uri RGB şi este capabil să ofere rate de transfer de 3,5 Gbps pentru fiecare componentă de culoare în parte, fluxul de date final având o lăţime de bandă totală de 10 Gbps. Deoarece fluctuaţiile de lumina sunt prea rapide pentru a fi percepute de ochiul uman, lumina emisă vizibila va fi tot albă.
Avantajele unui astfel de sistem de transmisie ar fi posibilitatea reutilizării instalaţiilor electrice deja prezente în orice reşedinţă, lăţimea de bandă disponibilă care este superioară celei alocate pentru spectrul radio Wi-Fi şi eficienţa energetică superioară.  Dezavantajele sunt imposibilitatea penetrării pereţilor şi dificultatea implementării unor sisteme optice similare de emisie şi recepţie în locul modulelor radio din produsele Wi-Fi obişnuite.
Share:

Adi Minune, la un pas de tragedie, după ce maşina cu telecomandă a intrat pe contrasens, pe trotuar

Cunoscutul manelist mic Adrian Copilul Minune a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce maşina cu telecomandă la volanul căreia se afla a intrat pe contrasens. “Autovehiculul telecomandat condus de Copilul Minune Adrian a depăşit neregulamentar un câine maidanez care staţiona legal pentru a urina pe un tomberon, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un tir ce transporta conuri de brad”, a declarat Robert Acrişor, poliţistul ajuns primul la faţa locului. Manelistul a avut norocul unei dotări corespunzătoare a ambulanţei sosite la faţa locului. “Victima a fost scoasă dintre plasticurile contorsionate, după care i s-au acordat îngrijiri medicale. Marea lui baftă a fost că paramedicii aveau la îndemână un microscop, altfel cu siguranţă n-ar fi văzut unde trebuie să intervină”, spune Robert Acrişor.Adi Minune este distrus şi spune că abia îşi cumpărase maşina. “Sunt terminat, mi-o cumpărasem de curând, din alocaţie. De fapt mama, că eu n-ajung la raft şi nu pot să umblu cu bani, că sunt mai mic decât ei. Din fericire, cunosc un elf mecanic la Polul Nord care repară jucării ieftin”, a declarat artistul.
Share:

Un pensionar care dorea să cumpere pe mercador.ro, supărat că nu găseşte butonul de aşezat la coadă

Un român trecut bine de vârsta pensionării susţine că deşi posibilităţile financiare i-ar permite să cumpere diverse lucruri de pe Mercador.ro, îi este imposibil, pentru că nu găseşte butonul de aşezat la coadă. 
"Eu am o educaţie, şi nu pot să mă bag aşa, în faţa cuiva. Mai ales când ştiu că pe Mercador sunt simultan foarte multe persoane, care poate sunt deja înscrise să cumpere produsul pe care îl ţintesc şi eu", susţine Viorel G, pensionar bucureştean.
Pensionarul declară că acum avem de toate, însă toţi sunt lipsiţi de respect, îmbulzindu-se la orice ofertă. "Dacă s-ar vedea al câtelea eşti la coadă, ar fi mult mai simplu. Aşa, să cumperi direct, fără niciun fel de procedură clară, mi se pare nepoliticos. Am văzut că nepotul meu îşi cumpără fără nicio jenă ba un telefon, ba laptop şi aşa mai departe. Nu l-am văzut să stea la coadă o singură dată!", declară supărat pensionarul.
Share:

miercuri, 30 octombrie 2013

Românii au inventat o aplicaţie pentru iPhone capabilă să provoace erecţie

Aplicaţia se instalează foarte simplu şi nu necesită cunoştinţe avansate de utilizare a iPhone-ului, având în vedere că beneficiarul nu ştie carte. Odată instalată, aplicaţia iHard are capacitatea de a provoca o erecţie stabilă şi durabilă, aşa cum mulţi şi-ar dori să aibă pe telefoanele lor. Din meniul principal al aplicaţiei se poate seta durata erecţiei, intensitatea şi, evident, direcţia acesteia. Odată încărcată, erecţia poate fi folosită imediat sau poate fi expediată altcuiva. Prin SMS sau e-mail, erecția poate fi trimisă unui prieten sau, dimpotrivă, unui dușman de moarte.
Programatorul spune că ideea de a face o astfel de aplicaţie i-a venit în timp ce era la o petrecere onomastică. „Stăteam la masă cu vreo șase fete şi mă plictiseam pe moarte. Atunci m-am gândit: ce bine ar fi să am acum o erecţie pe telefon, să mă joc cu ea! Și m-am pus pe programat.”
Share:

Dacia bate record după record în Europa

După cele mai bune trei luni din întreaga sa istorie: a trecut de 200.000 de maşini vândute în Europa, în doar nouă luni.
Dacia a vândut în Europa 215.566 de maşini, în primele nouă luni ale acestui an, potrivit datelor publicate de Asociaţia Europeană a Constructorilor de Automobile (ACEA). Marca românească a consemnat cea mai mare creştere procentuală dintre toţi producătorii auto: vânzările au crescut cu nu mai puţin de 20%, în condiţiile în care piaţ europeană a scăzut cu 4%.
"Dacia a consemnat cel mai bun trimestru din întreaga sa istorie" au scris cei de la Renault în comunicatul cu rezultatele lor financiare După primele nouă luni ale anului, Dacia a consemnat o cotă de piaţă de 2,3% la nivelul întregului continent. Practic, Dacia a reprezentat un sfert din vânzările întregului grup Renault, iar Duster este cel mai bine vândut automobil din întreaga gamă Renault.Cu această cotă de piaţă, Dacia este peste mărci mult mai cunoscute, precum Mazda, Chevrolet, Volvo, Suzuki, iar producătorul nu pare că se va opri aici, cel puţin în ceea ce priveşte piaţa europeană, deservită de fabrica din Romînia.Şeful Renault, Carlos Ghosn, a fost recent în vizită la Palatul Cotroceni, unde l-a informat pe Traian Băsescu despre obţinerea la uzina din Piteşti a unei producţii-record de 343.000 de autovehicule în acest an.Dacia ajunge la aceste rezultate de excepţie exact în anul în care a împlinit 45 de ani de existenţă. Pe 20 august 1968 ieşea pe poarta fabricii de la Mioveni prima Dacie, un model 1.100. Producţia se apropie de cinci milioane de automobile, maşina cu acest număr urmând să iasă pe piaţă la începutul anului 2014.
Share:

Record! O şoferiţă româncă a făcut ocolul lumii în 300.000 de manevre de parcare

O cheamă Marcela Ciuruc, are permis de 4 ani şi a reuşit o performanţă pe care un bărbat ar egala-o extrem de greu. Marcela a făcut ocolul lumii în propria maşină, un Matiz verde, în 300.000 de manevre de parcare.
"Încercam să parchez pe Căderea Bastiliei. Găsisem un loc, plecase o dubă mare de-acolo. Am semnalizat, m-am înscris să parchez şi din două manevre eram la Vama Giurgiu. Am intrat puţin în panică, am aprins avariile, m-am reînscris să fac parcarea, nu m-am dat bătută", susţine Marcela Ciuruc, şoferiţa recordmenă.
După câteva zeci de alte manevre, Marcela a observat că oamenii încep să-i ceară paşaportul. "Din fericire îl aveam la mine, n-au fost probleme", susţine Marcela.Potrivit şoferiţei, ocolul lumii în manevre de parcare n-a fost lipsit de incidente."Cel mai dificil a fost când m-am urcat cu spatele pe un feribot între Malaezia şi Papua Noua Guinee. În rest, a mers strună", spune şoferiţa, care în cele din urmă a parcat pe Căderea Bastiliei, dar din sens invers şi a fost amendată de poliţie pentru că circula pe interzis. Marcela susţine însă că amenda a fost mai mult din invidie, bărbaţii neputând să egaleze vreodată ce face o femeie la volan.
Share:

100$ pentru fiecare! - GiveBackFilms

GiveBackFilms este o echipa americana care ajuta fiecare om al strazii cu cate 100$ fiecare,cum se poate vedea si in filmuletul de mai jos!

GiveBackFilms
Facebook Official
Contact us: hello@givebackfilms.com
Kyle: https://twitter.com/givebackfilms
Josh: https://twitter.com/gibsonjsh
Share:

marți, 29 octombrie 2013

HORIA BRENCIU - HELLO (Official video HD)

Share:

duminică, 27 octombrie 2013

11 lucruri pe care nu le ştiai despre maşini

1. În momentul de faţă există un miliard de maşini în circulaţie, la nivel global.
2. În fiecare zi sunt produse 165.000 de maşini noi.
3. Mirosul specific unei maşini noi este compus din peste 50 de "arome" organice volatile.
4. Dacă ar fi posibil să ajungi cu maşina pe Lună, călătoria ar dura în jur de şase luni la o viteză de 95 de kilometri pe oră.
5. În timp ce se afla în închisoare, Hitler i-a scris unui dealer de maşini pentru a împrumuta un Mercedes.
6. Într-un Smart încap 19 fete.
7. Numărul mediu de componente al unui autoturism este de 30.000.
8. 92% dintre maşinile noi vândute în Brazilia folosesc drept combustibil etanolul.
9. Trei sferturi dintre maşinile produse de Rolls Royce sunt încă funcţionale.
10. Grupul Volkswagen este deţinătorul mărcilor Bentley, Bugatti, Lamborghini, Audi, Ducati şi Porsche.
11. Pe parcursul unui an, un american stă, în medie, 38 de ore blocat în trafic.
Share:

Jucătorii de la Rapid au simţit şi ei cutremurele: "Se zguduia pubela cu noi!"

Jucătorii rapidişti, sărăciţi de falimentul echipei, susţin că s-au mutat cu chirie în pubela unei societăţi comerciale, dar chiar şi acolo au simţit cutremurele care au avut loc recent în România.
"Uite-aşa se zguduia pubela cu noi, când a fost ăla de 5,5 grade Richter. Şi pe celelalte le-am simţit, Alexandru Ioniţă s-a şi lovit cu capul de un ciolan de vită pe care l-a aruncat cineva înăuntru. Eu zic că am ales totuşi bine, pentru că pubela e pe roţi şi riscul seismic este practic nul. Doar ne mută de colo-colo", susţine Herea.
Rapidiştii se mândresc că de când s-au mutat în pubelă le merge chiar mai bine, norocul părând să li se schimbe.
"De când stăm în pubelă vin oameni şi ne aduc pungi cu ajutoare. Mâncare, diverse lucruri. Asta înseamnă să fii fan adevărat, să-ţi susţii echipa la greu", a mai declarat Herea.
Managerul societăţii comerciale care deţine pubela susţine însă că rapidştii s-au instalat acolo abuziv şi se hrănesc cu gunoaiele aruncate de locatarii din zonă.
Share:

Pentru a încuraja românii să facă economii, bancnotele vor avea poze cu femei goale

Decis să impulsioneze creşterea economiilor populaţiei, guvernatorul BNR Mugur Isărescu a lansat o nouă emisiune de bancnote, cu femei goale."Sperăm ca românii să ţină mai mult la bani, iar fetele de pe verso sunt, considerăm noi, adecvate din punct de vedere sociologic. Sunt fete sănătoase, cu potenţial economic ridicat", se arată în comunicatul BNR.
Românii vor fi mai bine motivaţi să facă bani şi să-i păstreze, anunţă surse din Banca Naţională. În plus, pentru a menţine interesul populaţiei la cote cât mai viguroase, modelele vor fi schimbate periodic şi nu vor fi anunţate."Noile bancnote vor avea condiţii grafice similare şi vor circula în paralel cu bancnotele actuale. Acestea vor fi retrase eşalonat, fiind de aşteptat ca mulţi oameni să le ducă din proprie iniţiativă la bănci şi să le schimbe cu noile bancnote, mult mai interesante şi mai plăcut de colecţionat", susţine Guvernatorul BNR Mugur Isărescu.
Share:

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Aproape 84% din bucureşteni sunt de acord cu eutanasierea lui Sorin Oprescu

Vestea că primarul Sorin Oprescu va face un referendum pentru eutanasiere a fost primită cu urale de bucureşteni. Un sondaj realizat de Sociopol, imediat după conferinţa de presă, a arătat că aproape 84% sunt de acord cu această măsură în timp ce restul au spus că se mai gândesc. 
"Mi se pare o măsură umană, cea mai bună soluţie dacă stăm să ne gândim bine. Dacă-l duci la azil, că e senil, mai trăieşte încă vreo 7-10 ani, pe banii statului. Cred că trebuie eutanasiat, cu injecţie, fără dureri", a declarat Ionuţ F, un bucureştean care a avut probleme cu câinii. Pe internet au apărut şi soluţii mult mai extremiste, în care se recomanda otrăvirea primarului. "Punem un teac de euro pe jos, cu stricnină, când pune mâna pe ei moare!", se scrie pe forumurile de pe internet. Această soluţie nu a fost acceptată, că ar putea pune mâna un trecător oarecare pe ei şi ar muri nevinovat. "Nici nu mai e nevoie de referendum, mergem cu injecţia la primărie pe la 3 dup-amiaza, când apare şi el la muncă şi, în cinci minute am terminat treaba".
Share:

Poliţiştii cer girofare pe chipiu, ca să aibă prioritate la coadă la şaorma

Sătui să stea la coadă la şaorma la fel ca oricare alt român, poliţiştii au cerut ministerului de Interne să-i doteze cu girofare pe chipiu. Ei spun că doar astfel pot să ajungă în timp util în faţa băiatului căruia îi adresează tradiţionala expresie poliţienească „cu de toate!”. 
„Nu o dată mi s-a întâmplat să mă pun la coadă la şaorma şi, pentru că dura prea mult până îmi venea rândul, uitam ce vreau să cumpăr. Pierdeam şi timp, rămâneam şi nemâncat”, s-a plâns plutonierul Robert Acrişor. „Ca să nu mai zic câte glume pe seama mea auzeam cât stăteam la coadă. Plus că damful de usturoi de la şaorma mă ajută să pun mult mai uşor infractorii la pământ.” 
Ministrul Radu Stroe spune că susţine fără rezerve demersul poliţiştilor, el însuşi fiind un mare consumator de şaorma. „Eu îmi trimiteam consilierii să-mi ia şaorma, habar n-aveam că poliţiştii n-au prioritate la coadă. Să urmăreşti un infractor cu maşina este la fel de important ca să bagi o şaorma în tine, deci e absolut firesc să fie dotate cu girofar şi chipiurile, nu doar maşinile poliţiştilor”, crede cu tărie Ministrul de Interne.
Share:

Câte maşini Dacia au cumpărat în doar 10 luni cei din Marea Britanie

În general, oamenilor de vânzări le plac cifrele rotunde. Şi zero-urile, mai ales dacă vorbim de bani. Ei bine, în Marea Britanie cei de la Dacia celebrează un rezultat foarte interesant: 10.000 de maşini noi vândute în 10 luni.
Adică, în medie, 1.000 de maşini noi vândute pe lună, pentru o marcă proaspăt lansată pe piaţa extrem de pretenţioasă a Marii Britanii. Un rezultat clar al campaniei inteligente ”shocking affordability” (şocant de accesibilă), care a prins foarte bine pe fondul crizei economice.Din cele 10.000 de exemplare vândute până acum, circa 5.600 sunt modele Duster, iar 4.400 modele Sandero, dar se poate ca, până la finalul anului, proporţia să se schimbe, deoarece modelul Dacia Sandero Stepway are cea mai mare cerere, în timp ce Duster facelift s-ar putea să aterizeze la dealerii de peste Canalul Mânecii de-abia din 2014.Un lucru e clar: Dacia a mai trecut un examen dificil cu acest rezultat, ceea ce demonstrează că imaginea mărcii autohtone are un mare potenţial de creştere în Europa de Vest.
Share:

marți, 8 octombrie 2013

Eroare fatală! Un român a venit beat acasă şi s-a dus să bată albinele

Un român care a venit beat acasă a luat probabil cea mai proastă decizie din viaţa lui. Frustrat de greutăţile vieţii, a răbufnit pe albinele din cei doi stupi din curte, admonestându-le că nu-i fac miere polifloră şi le-a luat la bătaie.
"L-am văzut că bagă mâna în urdiniş şi se răsteşte la albine. Albinele au ieşit şi au început să-l înţepe. În momentul acela a început să dea cu pumnii, dar n-a avut scăpare, albinele l-au răpus în vreo 10 minute", povesteşte Victor R, vecinul apicultorului beţiv.
După o scurtă altercaţie, românul a fost luat de o ambulanţă şi internat la urgenţe cu şoc anafilactic.
"Am reuşit să-l stabilizăm foarte greu, fusese înţepat de sute de albine. În timpul transportului urla că albinele sunt puturoase şi în loc să-i facă miere polifloră îi fac doar miere de tei", comentează Decebal Popescu, medicul care s-a ocupat de caz.
Share:

Top 10 comenzi DOS care iti sunt mai utile pe Windows ca niciodata

Indiferent daca apasati pe Windows + R si introduceti comanda cmd sau cautati in meniul accesorii optiunea Command Prompt, intotdeuna vor exista cateva comenzi pe care le puteti introduce de la tastatura pe un fundal negru pentru a va face viata mai usoara. Nu vorbim aici de comenzi precum cd.. sau dir, ci de functii care fie nu si-au gasit un echivalent vizual in versiunile mai recente de Windows, fie este pur si simplu mai usor sa le apelati dintr-o consola decat prin intermediul a zece click-uri de mouse. In plus, daca vreti sa impresionati pe cineva cu vastele voastre cunostinte de IT, aceasta este cea mai rapida metoda.
In practica, exista un numar enorm de comenzi pe care le puteti introduce intr-o fereastra de Command Prompt sau PowerShell si un numar aproape infinit de parametri. In randurile de mai jos, voi atrage atentia asupra unor comenzi DOS care mi se par utile in cele mai multe scenarii.
Daca aveti vreodata nevoie de vreo functie in forma ei complexa si ati uitat linia de comanda, singurul element pe care trebuie sa-l tineti minte este /? . Un slash urmat de un semn al intrebarii va va afisa toti parametri suportati de o comanda insotiti de explicatiile aferente. Astfel, daca introduceti “dir /?” fara ghilimele puteti vedea ca dir /p va va afisa continutul unui director pe pagini.
ipconfig – cum sa-ti afli rapid IP-ul
Din Control Panel – Network Connections – Local Area Network ai putea sa-ti afli IP-ul din vreo cinci sau zece click-uri. Cu comanda ipconfig, vedeti rapid IP-ul calculatorului pe care va desfasurati activitatea, IP-ul router-ului sau adresa fizica a placii de retea. Daca aveti o structura de retea mai complexa, cu mai multe placi de retea, puteti folosi comanda ipconfig –all pentru a vedea un set de informatii mai detaliat impartit pe retea cu fir si retea fara fir.
ipconfig /flushdns – iti goleste memoria cache a serverului DNS
Daca vreti sa va schimbati serverul DNS sau tocmai ati scapat de un virus care, printre altele, v-a influentat acest parametru al retelei, e foarte probabil sa asteptati ceva timp pana cand Windows-ul isi va actualiza informatiile. Aceasta problema se datoreaza unei memorii tampon in care sunt pastrate o parte semnificativa din intrarile specifice un Domain Name Server. Aceeasi comanda s-ar putea sa va ajute daca sunteti online si vi se incarca majoritatea paginilor web cu exceptia unora, care stiti ca functioneaza, dar nu la voi pe sistem.
ipconfig /flushdns este solutia pentru a va asigura ca Windows-ul isi ia adresele de la noul server si ca le-a inlocuit pe cele vechi din memoria cache cu unele de actualitate.
Ping si tracert – te ajuta sa verifici starea conexiunii la internet
Pentru ca, indiferent de stabilitatea retelei pe care o aveti acasa sau la birou, pot aparea din cand in cand probleme, este vital sa stiti doua sau trei comenzi care va vor ajuta sa intelegeti vinovatul.
Prin ping google.com, verificati conexiunea la Google, trimitand niste pachete de date pe care  serverul companiei va va confirma ca le-a receptionat. Daca o parte din pachete nu au ajuns la destinatie sau au intarziere foarte mare, e foarte posibil sa aveti o retea aglomerata sau routerul sa nu mai faca fata traficului generat local.
tracert google.com este o alta comanda care verifica starea conexiunii catre serverul gigantului, de aceasta data insa pe ecran vor fi afisate toate IP-urile sistemelor prin care trece o cerere de incarcare a paginii www.google.com. In plus, tracert va ajuta sa vedeti daca problema pe care o aveti in a accesa un website este locala sau tine de operatorul vostru de internet.
shutdown – inchide-ti computerul la comanda
Desi comanda shutdown este foarte eficienta in a va inchide computerul din command prompt, adevarata magie a acestei comenzi sta in posibilitatea folosirii in scurtaturi. Mai ales in Windows 8, unde e nevoie de trei click-uri pentru a inchide computerul, v-ar ajuta enorm sa faceti o scurtatura pe desktop prin intermediul careia sa dati un singur click pentru aceeasi comanda. Daca vreti sa va restartati PC-ul printr-o comanda, exista un parametru si pentru asa ceva.


Practic, retineti ca shutdown /s va inchide computerul instant, in timp ce shutdowns /s /t 60 va va inchide sistemul in 60 de secunde sau orice alt numar de secunde il mentionati ca parametru. Este suficient sa inlocuiti /s cu /r si aceleasi explicatii sunt valabile si pentru un restart de sistem.
Share:

Vestea bomba pe care fanii Half-Life o asteapta de 6 ani! Half-Life 3 ar putea veni curand!

Valve a scapat un detaliu important. Totul a fost musamalizat in scurt timp. Sa fie adevarat sau doar o farsa bine pusa la punct?
Se pare ca toata nebunia inregistrarii marcii "Half-Life 3" ar fi fost cauzata de un hoax bine pus la punct. Totusi, parerile sunt in continuare rezervate, din moment ce numele a aparut si in bug track-erul intern Valve. Compania nu a emis inca un punct de vedere oficial, iar fanii inca mai spera sa primeasca vesti bune. Totusi, site-ul comunitatii developerilor Valve le recomanda sa nu isi faca prea multe iluzii.
Seriile Half-Life, Quake, Counter Strike sau Call of Duty vor fi intotdeauna primele in preferintele oricarui impatimit de FPS-uri. Am crescut cu ele, ne-am obisnuit cu actiunea nebuna si am regretat cand au inceput sa-si piarda din calitate si farmec.Dar, dintre toate, Half-Life a fost jocul care a revolutionat complet genul first person shooter. A aparut in 1998, a cunoscut cateva expansion pack-uri, mod-uri, apoi, cativa ani mai tarziu, au aparut mult prea scurtele episoade Half-Life 2. Jocul a cunoscut si o revitalizare anul trecut, cand a devenit disponibil pe Steam cu numele “Half-Life Black Mesa”.Dar Valve a facut mutarea care aprinde imaginatia si sperantele tuturor fanilor de pe planeta. Compania tocmai a inregistrat marca “Half-Life 3” la OHIM (Oficiul Uniunii Europene pentru Inregistrarea Marcilor si a Design-urilor). Se intampla la 6 ani dupa lansarea Half-Life 2: Episode Two.
Cererea depusa pe 29 septembrie a fost descoperita de fani in urma cu doua zile. In acelasi timp, bug tracker-ul intern al Valve a devenit public pentru scurt timp, indeajuns de mult pentru ca fanii sa descopere acolo doua nume importante: “Half-Life 3” si “Left 4 Dead 3”. Compania s-a ferit sa dea deocamdata vreun detaliu oficial, in conditiile in care pe 2 octombrie a fost depus inca o cerere de trademark pentru “Portal 3”.
Lucrurile nu sunt insa atat de sigure. La o zi dupa ce forumurile fanilor au inceput sa fiarba, cererea de inregistrare a marcii Half-Life 3 pur si simplu a disparut de pe site-ul OHIM, iar fanii se intreaba daca e mana celor de la Valve Corporation, care vor sa tina totul secret sau a fost doar o farsa menita sa aprinda spiritele.



Share:

duminică, 6 octombrie 2013

În noul an şcolar, 30 de liceeni din Câmpina vor primi bursă de performanţă

Este al patrulea an şcolar consecutiv în care Consiliul Local Câmpina acordă burse de performanţă pentru elevii merituoşi, aflaţi în an terminal la liceele din municipiu. O bursă de performanţă este în cuantum de 200 lei pe lună şi de ea beneficiază elevii care au rezultate foarte bune la învăţătură şi media 10 la purtare. În cadrul şedinţei de la sfârşitul săptămânii trecute, Consiliul Local a decis ca în anul şcolar 2013-2014 să fie acordate 30 de burse de performanţă, după cum urmează: 10 la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, 10 la Liceul Tehnologic Energetic, 6 la Colegiul Tehnic Forestier şi 4 la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati”. Comisia de acordare a burselor va fi formată din consilierii locali Marian Dulă, Rodica Papuc, Luminiţa Dumitrescu şi Daniel Ioniţă, împreună cu directorii liceelor câmpinene. Această comisie va stabili lista nominală a beneficiarilor burselor de performanţă, pe baza recomandărilor făcute de conducerea fiecărei unităţi de învăţământ în parte. Poate părea paradoxal faptul că la Colegiul Grigorescu şi la Liceul Energetic se acordă acelaşi număr de burse, în condiţiile în care, de exemplu, procentele de promovabilitate de la bacalaureat diferă foarte mult (CNNG – 99,33%, Energetic – 72,40%). Şi oricum, CNNG este etalonul învăţământului liceal din Câmpina. Totuşi, după cum s-a explicat în şedinţa CL, numărul de burse se stabileşte în funcţie de numărul de clase şi de elevi din anii terminali


Share:

Cum poţi scoate mai uşor petele de rugină de pe maşină

Un clip postat pe YouTube arată cum petele de rugină de pe o maşină sunt îndepărate cu uşurinţă, cu ajutorul unei cârpe îmbibate în Coca-Cola.

În imagini, se observă cum un bărbat reuşeşte să cureţe bara maşinii cu Cola. Rezultatul este că în doar câteva minute, bara este ca nouă.



Share:

Cutremurele din Galaţi, explicate!Sunt chinezii care bat în tavan să dăm manelele mai încet

Un om de ştiinţă român a făcut lumină în cazul misterioaselor cutremure şi zgomote din comuna Izvoarele, susţinând că e vorba de câţiva chinezi indignaţi, care ne bat în tavan să dăm manelele mai încet.
Potrivit savantului român Decebal Popescu, teoria sa este susţinută şi de mărturiile sătenilor, care au observat că sunetele şi cutremurele apar imediat ce se dă drumul la manele la discoteca din sat.
"Uneori se aude metalic, deci sunt şi chinezi care ne bat în ţeavă, probabil sunt exasperaţi de bairamul continuu cu cocalari şi piţipoance care se desfăşoară în prezent la noi în ţară", susţine Decebal Popescu, geolog şi membru corespondent al Academiei Române.Savantul susţine că aceleaşi fenomene se produc probabil pe întreg teritoriul, însă românii nu sesizează, pentru că au manelele date la maxim, sau sunt în stare de ebrietate când se produc cutremurele.
Share:

Cum ne protejam tabletele si smartphone-ul de zgarieturi


Toti ne iubim gadget-urile. Sa fim seriosi, nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai atunci cand iti scoti bijuteria cea noua din cutia proaspat sigilata. Majoritatea dintre noi scoatem cu grija obiectul din cutie si il analizam. Incercam sa tinem minte perfect cum arata nou, intrucat stim ca nu se va mai afla in starea asta niciodata. Stresul la care va fi supus va lasa urme ireversibile asupra sa. Praful isi va face loc si prin cea mai mica fisura, zgarieturile vor aparea chiar daca ne vom asigura sa il tinem in puf, iar crapaturile s-ar putea sa apara la prima scapare neintentionata din mana.
Daca in privinta prafului, solutii eficiente nu prea exista, in celelalte privinte Zagg promit  inlaturarea definitiva a lor.
Cine sunt Zagg?
Zagg este o companie americana cu sediul in  South Salt Lake, Utah. Se ocupa cu design-ul si distribuirea de folii protectoare pentru gadget-uri, denumita general Invisible Shield™. Bun, si atunci ce e asa special? Pai, Zagg sustin ca aceasta folie este rezistenta la orice fel de zgarieturi. Sunt atat de convinsi de asta incat ofera garantie pe viata produsului. Noi nu am fost asa convinsi, astfel incat am supus la test InvisibleSHIELD™ pe un iPod Touch 2g.
Aplicarea.
Acesta s-a dovedit a fi cel mai greu pas, intrucat spatele iPod-ului are o forma paraboloidala, facand incadrarea foliei si lipirea ei destul de dificila. Modul in care se realizeaza atasarea foliei de device este unic si foarte rezistent, insa decat sa va obosim cu explicatii care nu fac obiectul acestui articol mai bine va uitati la tutorialul lor aici. In cazul iPod-ului zonele in care folia s-a dovedit foarte greu de lipit au fost colturile superioare. Recomandam aplicarea cu grija in acele zone daca doriti ca aplicarea sa fie perfecta, fara protuberante si zone care nu adera la carcasa
Cat de rezistent e la zgarieturi?
Intr-un cuvant: foarte. Desi am reusit sa zgariem folia cu un briceag extrem de ascutit de la Swiss Army, aceasta nu a cedat in fata a nimic altceva. Am incercat cu chei, monede, cuie, iar unii dintre noi mai involuati au incercat inclusiv cu maseaua de minte. Nu am reusit decat uneori sa lasam o urma care in cateva minute dispare de la sine ca prin minune. Materialul este unul cauciucos, elasto-plastic, care preia efortul foarte bine si il distribuie pe o suprafata mai larga. Iar daca luam in considerare faptul ca acopera aproape in totalitatea suprafata iPod-ului nemascand design-ul acestuia cum fac husele, de exemplu, nu putem decat sa ii felicitam pe cei de la Zagg pentru un produs excelent care isi merita banii cu varf si indesat.
Raport pret/performanta si concluzii
Pentru un iPod touch platiti 75 ron ceea ce este in aceeasi categorie de pret cu majoritatea celorlalte carcase, huse si/sau folii protectoare. Produsul este, insa, excelent intrucat protejeaza ipod-ul la fel de bine ca orice carcasa/husa, insa intr-un mod invizibil. Nu uitati, vorbim de o folie transparenta extrem de subtire. Multi s-ar putea sa nici nu-si dea seama ca e acolo. Iar asta este, intr-adevar, impresionant.
Share:

You wanna play a little game ? :))

Share:

sâmbătă, 5 octombrie 2013

12 lucruri despre efectele vijeliei în România

• Accidente oribile în Teleorman, unde foarte mulţi alegători au căzut din copaci şi s-au înfipt în ştampile.
• Farsă de prost gust! Cineva a sunat la Pompieri că ar fi sinistrat în Sălaj. După ce au răscolit tot judeţul, n-a fost descoperit niciun om.
• Bucureştenii sunt îndemnaţi să circule pe canalele de scurgere ocolitoare, pentru a nu congestiona traficul în centru
• Jucătorii de la Rapid au ieşit în stradă cu peturi şi bidoane şi adună apă de ploaie, pentru că lor le-a întrerupt ApaNova livrarea de apă la robinet, din cauza neplăţii.

• Dovezi că furtuna venea din Grecia: în Buzău a plouat cu calamari la grătar!
• Berceniul a devenit primul port la Dunăre cu staţie de metrou.
• Nervi întinşi la maxim pentru şoferii de pe DN1. La Braşov a avut loc o bătaie cu bulgări de zăpadă.
• Pagube mari şi la Carrefour Militari. Se pare că viitura a depăşit nivelul bazinelor de la pescăriei şi le-au fugit 300 de crapi.
• În Covasna românii au pescuit la japcă pâinile luate de ape dintr-o fabrică de panificaţie. Ungurii sunt livizi de furie!
• Dezastru în Buzău. A refulat un vulcan noroios şi tot judeţul a fost acoperit cu un strat de noroi de jumătate de metru.
• Din cauza vântului puternic, palmierii din Timişoara au fost ciufuliţi iremediabil.
• Comunicat al Guvernului: "Negăm zvonul că ministrul Dan Şova ar fi fost lovit în cap de un copac căzut în timpul vijeliei. În realitate aşa e el, prost".
Share:

Şoferii care claxonează înainte ca semaforul să se facă verde vor avea permisul suspendat 80 de ani

Schimbările din noul Cod Rutier vor afecta probabil cea mai răspândită categorie din trafic: şoferii care nu mai au răbdare ca semaforul să se schimbe în verde şi claxonează inexplicabil maşinile din faţa lor. “Dacă şoferii nu ştiu de vorbă bună, poate ştiu de frică. Sunt mulţi pentru care maşina e indispensabilă şi nu şi-ar permite să circule 70-80 de ani cu tramvaiul sau, Doamne fereşte, cu bicicleta”, a declarat ministrul de Interne, Radu Stroe. 
Şoferii recalcitranţi ar putea rămâne fără permis timp de 80 de ani. “Pedeapsa va fi diferenţiată, în funcţie de numărul de maşini din faţă, durata claxonului sau numărul de secunde rămas până ca semaforul să se facă verde. Pe deasupra, dacă şoferul scoate capul pe geam şi înjură, poate petrece lejer următorul secol fără permis. Sunt vizaţi inclusiv şoferii care claxonează, deşi sunt primii la semafor. Să nu creadă că au scăpat”, ameninţă ministrul.Şoferii nu sunt deloc încântaţi de noua prevedere. “E inuman, unii dintre noi se grăbesc să ajungă la terasă, unde ne-aşteaptă băieţii, la bere. Acuma ce să facem, să nu mai claxonăm şi să pierdem secunde preţioase la semafor?”, se plânge cocalarul Manuel Rotaru.
Share:

Piele, gadgeturi de ultima generatie si 220 de CAI!Vezi ce masina a avut parte de acest răsfăţ

Cine spune ca Trabantul a murit odata cu comunismul? El a ramas in inimile si garajele nostalgicilor, care acum ii ofera si un mare upgrade.
Din Bulgaria vine prima versiune RS pentru un Trabant, de la un garj de tuning numit Kokonja (cati cai putere?).
Trabantul a primit motor nou, de Fiat Coupe ce scoate 220 de cai, dar si suspensii noi sau gadgeturi de ultima generatie la interior. Scaunele au fost si ele aduse in secolul acesta cu piele Alcantara.
Share:

Puya i-a inlocuit vocea lui Snoop Dogg in flimul "Turbo"

Cântăreţul are toate motivele să se mândrească, pentru că l-a înlocuit pe celebrul star american Snoop Dogg. Puya şi-a împrumutat vocea pentru personajul "Şmecherilă", unul dintre melcii din desenul animat "Turbo", care se va lansa în cinematografele de la noi din 2 august. În varianta originală, vocea lui Şmecherilă e dată de Snoop Dogg. Aceasta este prima colaborare de gen a lui Puya şi, cu siguranţă, nu şi ultima, căci cei care au asigurat dublajul filmului au fost tare mulţumiţi de colaborarea cu hip-hopperul.Printre cei care şi-au mai împrumutat vocile pentru acest desen animat se mai numără: Mihaela Rădulescu ("Flama"), Christian Sabbagh ("Nălucă"), Cosmin Seleşi („Skid"), Aurelian Temişan ("Biciuşcă") . Înainte ca Turbo să îşi facă simţită prezenţa printre melcii şmecheraşi, Biciușcă era liderul... cel mai charismatic și campionul suprem din Cursa Melcilor. Coridial, jovial, dar mai ales, un şef, care îşi tratează gaşca ca pe familia ce nu a putut-o avea niciodată - acesta este personajul lui Aurelian Temişan.
Share:

joi, 3 octombrie 2013

Cerinte - N.F.S RIVALS



Need for Speed Rivals a fost anuntat de Electronic ArtsGhost Games si Criterion Games, fiind al 22-lea joc al celei mai populare serii de jocuri cu masini. NFS: Rivals va fi lansat pentru Xbox One si PlayStation 4, precum si pentru PC si consolele deja prezente pe piata. Noul joc este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite 3, utilizat si la Battlefield 4 si Dragon Age III: InquisitionNeed for Speed Rivals va fi lansat pe data de 19 noiembrie pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.
Actiunea va avea loc in zona fictiva Redview County, o zona open world in care jucatorii vor putea sa preia rolurile de ofiteri de politie sau participanti la competitii ilegale. Evident, toti cei care se afla de cealalta parte a legii au misiunea de a deveni cei mai periculosi si faimosi conducatori, iar politistii trebuie sa opreasca aceste competitii prin orice mijloace.
Cerinte de sistem minime: Need for Speed Rivals (PC)
  • OS: XP (32-bit)
  • Procesor: Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz, Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
  • Memorie RAM: 2 GB
  • Spatiu pe disc: 6 GB
  • Direct X: 9.0c
  • Placa video: GeForce GT 330, Radeon HD 3600
  • Placa sunet: compatibila DirectX
Cerinte de sistem recomandate: Need for Speed Rivals (PC)
  • OS: 7 (64-bit)
  • Procesor: Core 2 Duo E7600 3.06GHz, Athlon II X2 270
  • Memorie RAM: 4 GB
  • Spatiu pe disc: 6 GB
  • Direct X: 10
  • Placa video: GeForce GTS 250, Radeon HD 6670
  • Placa sunet: compatibila DirectX
Data de lansare Need for Speed Rivals PC :
Need for Speed Rivals va fi lansat in data de 19 Noiembrie 2013

EU ÎL VOI JUCA LA ''RECOMANDATE''.

* sursa : upgradeit.ro
Share:

miercuri, 2 octombrie 2013

De ce vanzarile auto din Europa nu-si vor reveni nici dupa terminarea crizei

Piata auto europeana este in al saselea an consecutiv de scadere, insa nici cand criza economica se va termina, vanzarile de masini noi nu isi vor reveni, arata o analiza The Wall Street Journal. Europenii merg tot mai putin cu masina, nu o mai considera un simbol atat de important de statut, iar imbatranirea populatiei inseamna mai putini potentiali clienti pentru masinile noi, sustine publicatia. Intra in articol pentru a vedea o perspectiva interesanta, nu foarte optimista, insa cu mari sanse de implinire.Vanzarile de masini in Europa scad mereu din 2008 incoace, in unele luni au atins minimul ultimelor doua decenii, dar industria spera ca dupa criza vanzarile isi vor reveni din plin. Sunt insa si voci care avertizeaza ca revenirea nu va fi atat de consistenta, chiar si atunci cand ea se va produce.De ce? Fiindca multi vest-europeni nu mai considera absolut necesara masina, in special in orase in care transportul in comun este eficient. In Romania, transportul in comun lasa de dorit, insa in Germania sau Franta este mult mai bun.Apoi, masina nu mai este in tarile prospere un simbol atat de pronuntat al statutului social. Dovada ar fi si faptul ca in Olanda sau Danemarca este mai “cool” sa ai bicicleta, iar in Germania spre exemplu sunt orase pline de masini mici ca dimensiuni si destul de vechi, lipsind modele de super lux.Apoi, diverse studii arata ca de prin 2005 europenii conduc in medie tot mai putin si a mai scazut putin si ponderea celor care au o masina. Unii au ales bicicleta, altii motocicleta, altii se bazeaza pe transportul in comun, iar altii profita de scheme tip car-sharing,  precum Autolib din Paris,In plus, se pare ca pentru vest-europenii cu varste de sub 30 de ani masina nu mai este atat de importanta, multi preferand sa aiba un smartphone ultra-modern, haine de fita sau bani sa calatoreasca prin lume.E de observat ca, in tari precum Spania si Italia, somajul tot mai raspandit si alte greutati economice au facut ca masina sa fie un lux, mai ales in randul tinerilor care greu isi gasesc un loc de munca.Demografia este si ea un factor important si, daca in Asia si in SUA creste ponderea tinerilor, in Europa se vad efectele scaderii ratei natalitatii, consecinta fiind o imbatranire a populatiei, cu efecte nefaste si asupra numarului celor care isi iau masini noi.
In SUA, General Motors si Chrysler au renuntat la mai multe uzine si la zeci de mii de angajati pentru a se restructura in mod serios. In Europa s-au inchis doar cateva uzine, productia a fost redusa si au existat numeroase perioade de somaj tehnic, insa multi au averizat ca nu s-a facut destul si ca trebuie inchise mai multe uzine.Combinatia de factori enumerati mai sus poate avea asadar repercusiuni asupra muncitorilor din uzinele europene care vot trebui inchise. Statele s-au chinuit sa pastreze pacea sociala si au evitat scandalul creat de inchiderea “pe capete” a unor uzine, dar ramane de vazut cat mai poate continua strategia.
Share:

Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.
Toyota este cel mai valoros brand auto, cu 35,9 mld dolari, Mercedes face 31,9 mld dolari, iar BMW, 31,8 mld dolari. Lucrurile s-au schimbat mult fata de primul top facut acum 13 ani: atunci Toyota valora 18,8 mld dolari, Mercedes valora 21,1 mld dolari, iar BMW, doar 13 mld dolari, castigand astfel cel mai mult in 13 ani.In cel mai nou clasament, Honda este pe locul patru, cu 18 mld dolari, Volkswagen valoareaza peste 11 mld dolari, iar Ford si Hyundai au depasit fiecare 9 mld dolari. Audi a trecut de 7 mld dolari, iar Porsche si Nissan trec de 6 mld dolari.
In Top 100 total, domeniul auto are cele mai multe companii, 14 la numar, iar ca si locuri ocupate, Toyota este pe 10, Mercedes pe 11 si BMW pe 12.La final de top 100 se gasesc alte trei marci: Harley Davidson, Chevrolet si Ferrari care valoreaza in jur de 4 miliarde dolari.
Top 5 brand-uri din toate industriile:
1. Apple                        98,3 mld dolari
2. Google                     93,2 mld
3. Coca-Cola               79,3 mld
4. IBM                           78,8 mld
5. Microsoft                 59,5 mld
Share:

Android si iOS incep sa aiba concurenta. Windows Phone este pe val

Windows Phone incepe sa conteze din ce in ce mai mult. Sistemul de operare de la Microsoft a atins noi recorduri pe 5 dintre cele mai importante piete europene in perioada iunie-august: Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania, anunta Kantar Worldpanel.
Explicatia? Nokia si-a marit gama de telefoane ieftine sau la pret mediu, din care fac parte Lumia 520 si Lumia 620, smartphone-uri are au prins bine atat in randul tinerilor, cat si si in randul celor cu varste intre 35 si 49 de ani.
In Franta, Windows Phone a atins un market share de 12%, in timp ce in Marea Britanie 10,8% din telefoanele vandute in perioada iunie-august il folosesc. E prima data cand Windows Phone atinge un market share de doua cifre pe piete atat de importante.
Totusi, in Italia, la nivelul intregului an si nu doar pe cele 3 luni studiate acum, Windows Phone inregistreaza o scadere de la 10,3% la 9,5%. Declinul e puternic in China, de la 4,7%, la 2,1%.
Sistemul de operare de la Microsoft este in crestere si in Statele Unite ale Americii, unde a urcat la 3%, si in Australia, unde a ajuns la 6,5%.
In clasamentul general al sistemelor de operare din Europa conduce Android, cu 70,1%, urmat de iOS, cu 16,1% si de Windows Phone, cu 9,2%. BlackBerry e pe locul 4, cu 2,4%.
Share:

[P]ThePhoneGeeks by EuroGSM

Oscilezi între două telefoane și nu ești convins de alegerea pe care vrei să o faci? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi oferă consultanţă online gratuită, pentru a alege exact ce ai nevoie.
Știm cu toții cum e să te afli în fața unei vitrine pline cu telefoane și să te gândești „oare ce contează mai mult pentru mine”: dimensiunea ecranului, rezoluția camerei de fotografiat sau producătorul? Sau poate toate la un loc. Având în vedere gama largă de telefoane mobile existente în prezent pe piaţă, nu este o surpriză că devine dificilă alegerea unui model de telefon. În afară de design-ul dispozitivului şi de aplicaţiile care pot fi instalate pe acesta, trebuie să te gândeşti şi la caracteristicile tehnice, cum ar fi frecvenţa procesorului, memoria internă, conectivitatea sau versiunea sistemului de operare utilizat, iar dacă luăm în considerare şi accesoriile de care ai avea nevoie – cablu de date, cască bluetooth sau încărcător auto – lucrurile se complică şi poate ieși cu dureri de cap.
„Vrem sa oferim oricui este interesat toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma a fost gandita sa fie user friendly, iar legatura cu consultantii The PhoneGeeks sa fie simpla, directa si rapida, pentru rezolvarea facila si in timp real a tuturor problemelor cu care se confrunta clientii de telefonie mobila.”, spune Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.
Tocmai pentru a fi mai aproape de cumparator si de a-l ajuta pe acesta sa faca cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de telefoanele mobile, platforma include si sectiuni dedicate, unde sunt disponibile, fara absolut niciun cost, informatii utile si manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Mai mult, daca ai dificultati in intelegerea anumitor termeni mai tehnici, iti sta la dispozitie sectiunea Geektionary, unde poti afla definitii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizati la descrierea telefoanelor mobile. Daca intampini probleme in alegerea sau instalarea aplicatiilor pentru mobil, poti apela cu incredere la sectiunea GeekApp, in cadrul careia sunt disponibile o serie intreaga de informatii despre aplicatiile mobile si nu in ultimul rand, in sectiunea Geeksteps vei gasi informatii complete pentru configurarea telefonului mobil. EuroGsm si The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ti-i doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.
Share:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.