miercuri, 2 octombrie 2013

[P]ThePhoneGeeks by EuroGSM

Oscilezi între două telefoane și nu ești convins de alegerea pe care vrei să o faci? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi oferă consultanţă online gratuită, pentru a alege exact ce ai nevoie.
Știm cu toții cum e să te afli în fața unei vitrine pline cu telefoane și să te gândești „oare ce contează mai mult pentru mine”: dimensiunea ecranului, rezoluția camerei de fotografiat sau producătorul? Sau poate toate la un loc. Având în vedere gama largă de telefoane mobile existente în prezent pe piaţă, nu este o surpriză că devine dificilă alegerea unui model de telefon. În afară de design-ul dispozitivului şi de aplicaţiile care pot fi instalate pe acesta, trebuie să te gândeşti şi la caracteristicile tehnice, cum ar fi frecvenţa procesorului, memoria internă, conectivitatea sau versiunea sistemului de operare utilizat, iar dacă luăm în considerare şi accesoriile de care ai avea nevoie – cablu de date, cască bluetooth sau încărcător auto – lucrurile se complică şi poate ieși cu dureri de cap.
„Vrem sa oferim oricui este interesat toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma a fost gandita sa fie user friendly, iar legatura cu consultantii The PhoneGeeks sa fie simpla, directa si rapida, pentru rezolvarea facila si in timp real a tuturor problemelor cu care se confrunta clientii de telefonie mobila.”, spune Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.
Tocmai pentru a fi mai aproape de cumparator si de a-l ajuta pe acesta sa faca cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de telefoanele mobile, platforma include si sectiuni dedicate, unde sunt disponibile, fara absolut niciun cost, informatii utile si manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Mai mult, daca ai dificultati in intelegerea anumitor termeni mai tehnici, iti sta la dispozitie sectiunea Geektionary, unde poti afla definitii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizati la descrierea telefoanelor mobile. Daca intampini probleme in alegerea sau instalarea aplicatiilor pentru mobil, poti apela cu incredere la sectiunea GeekApp, in cadrul careia sunt disponibile o serie intreaga de informatii despre aplicatiile mobile si nu in ultimul rand, in sectiunea Geeksteps vei gasi informatii complete pentru configurarea telefonului mobil. EuroGsm si The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ti-i doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.