vineri, 1 noiembrie 2013

Prostituatele, acuzate că fac videochat la camerele rutiere amplasate de poliţişti

Nici n-au montat bine noile camere de supraveghere a traficului, că poliţiştii deja se confruntă cu primele probleme. Din câte se pare, prostituatele se folosesc de noile dispozitive pentru a-şi promova serviciile, împiedicându-i pe oamenii legii să depisteze nelegiuirile făcute de şoferi. 
“Ieri am vrut să verificăm un şofer dacă are rovinieta valabilă. Când colo, am văzut o prostituată făcând mişcări lascive şi dezbrăcându-se. Bineînţeles că am amendat-o imediat. Şi, ca să vedeţi cât tupeu a avut, prostituata nici măcar nu avea plătită către noi şpaga pentru spaţiul de pe trotuar folosit”, a declarat poliţistul bucureştean Robert Acrişor.
Poliţiştii au descoperit că fenomenul este unul de masă. “Şi alţi colegi din ţară ne-au semnalat acelaşi lucru. Prostituatele încearcă să facă un ban în plus şi apar în faţa camerelor. Nici cele amplasate mai sus nu scapă, pentru că prostituatele se caţără pe stâlpi, dar mai ales în copaci“, se plânge Robert Acrişor.Videochat-ul prostituatelor influenţează şi activitatea poliţiei. “Nu ne mai putem concentra pe treburile noastre obişnuite, stăm ore întregi şi admirăm prostituatele, sub pretextul ne uităm după roviniete expirate”, a conchis Robert Acrişor.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.