vineri, 17 mai 2013

Noul Mercedes S-Class Coupe, primele imagini spion

Cu un nou S-Class gata sa ia cu asalt piata limuzinelor de lux, constructorul german Mercedes se poate concentra acum pe dezvoltarea si perfectionarea versiunii Coupe a navei sale amiral.


Asteptat sa debuteze in cursul acestui an, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Mercedes S-Class Coupe a fost surprins recent in primele fotografii spion.


Din pacate pentru noi insa, viitorul automobil sport de lux al constructorului german din Stuttgart nu lasa la vedere nici un detaliu estetic, acesta fiind complet camuflat.


Cu toate acestea, nu ar fi de mirare ca inlocuitorul actualului CL Coupe sa primeasca numeroase modificari la nivelul partilor fata / spate, iar interiorul sa scape complet neatins.


In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Mercedes S-Class Coupe va fi cel mai probabil oferit doar in compania unor motorizari supraalimentate pe benzina, atat cu opt, cat si cu 12 cilindri in V.


De asemenea, nu este exclus ca viitorul automobil sport de lux al constructorului german sa fie disponibil si in doua versiuni de inalta performanta, atat intr-o varianta 63 AMG, cat si sub forma unui model 65 AMG.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.