joi, 16 mai 2013

Phillips se apuca de smartphone-uri si vine cu un model quad core

Fara prea mult tam tam sau macar o imagine detaliata a produsului, Phillips a anuntat intrarea companiei in domeniul productiei de smartphone-uri.



Printr-un comunicat de presa facut public zilele trecute, Phillips anunta prin intermediul unor cuvinte foarte laudative lansarea iminenta a unui nou smartphone sub brandul companiei olandeze.

Cu toate ca nu este nici pe departea o companie la care sa va ganditi cand auziti cuvantul smartphone, merita retinut ca in trecut compania si-a mai incercat norocul in domeniul comunicatiilor prin cateva telefoane mobile. Acele experimente aveau loc inainte de vremea cand Nokia dadea tonul si smarphone-urile veneau preinstalate cu Symbian. Trecand peste preludiu, Phillips a anuntat un terminal intitulat W8510.

Noul smartphone va veni dotat cu un procesor quad core tactat la 1,2 GHz de productie necunoscuta si va folosi o baterie proprietara pe tehnologie Xenium. Aceasta din urma este foarte importanta deoarece sta in spatele celei mai lungi perioade de stand by oferita de un smartphone de pe piata, cel putin asa se lauda producatorii.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.