vineri, 17 mai 2013

Foto Spion: Noul Mercedes S-Class pozeaza complet necamuflat


Desi au mai ramas doar cateva saptamani pana la mult anticipatul sau debut, viitorul Mercedes S-Class isi continua nestingherit testele prescrise de inginerii din Stuttgart, urmatoarea generatie a legendarei limuzine germane fiind surprinsa intr-un nou set de fotografii spion, complet necamuflata.

Chiar daca va fi lansata in mod oficial abia la mijlocul lunii viitoare, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, atat internetul, cat si constructorul din Stuttgart facandu-ne deja cunostinta cu o buna parte dintre caracteristicile tehnice si estetice ale noii limuzine germane. Cu toate acestea, profitam de aceste noi fotografii spion pentru a reaminti ca viitorul Mercedes S-Class va aduce o evolutie semnificativa la nivel de design exterior, printre principalele caracteristici vizuale ale limuzinei germane numarandu-se disparitia aripilor proeminente, respectiv aparitia unor blocuri optice complet restilizate si inzestrate cu tehnologia LED. In ceea ce priveste interiorul, urmatoarea generatie a navei amiral din Stuttgart promite un plus de eleganta si rafinament, la care se adauga ultimele noutati in materie de tehnologie.

Referitor la propulsie, lista cu motorizari lipseste in continuare si la acest moment, insa este de asteptat ca noul Mercedes S-Class sa fie disponibil la pachet impreuna cu o gama variata de motoare, ce va include atat unitati pe benzina, cat si unitati pe motorina. De asemenea, nu vor lipsi din meniu nici versiunie hibrid sau variantele de inalta performanta.








Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.