vineri, 17 mai 2013

HTC One nu rezista la gloante de calibrul 50

Pentru ca dupa cativa ani de vizionat clipuri cu telefoane date de pamant era nevoie de un nou test de anduranta, un HTC One este spulberat in mii de bucati.


Clipurile de pe YouTube cu teste de rezistenta nu mi-au placut aproape niciodata. Probabil ca inteleg prea bine cat de scumpe sunt aceste jucarii incat sa le chinui intentionat. Cu toate acestea, s-a creat o explozie de interes online in jurul fenomenului. Atat de puternic este aceste trend incat exista un canal de YouTube, RatedRR, dedicat impuscaturilor de gadgeturi cu calibru mare, filmate in slow motion.

In clipul de mai jos, un telefon destul de rezistent, HTC One, este spulberat dintr-o singura lovitura  cu un glont de calibru 50. Sursa glontului este o pusca cu luneta Barret M82A1. Pentru a imortaliza cum se cuvine momentul a fost folosita o camera de mare viteza, la 2000 de cadre pe secunda.

In cazul in care aveti trei minute de pierdut si v-ati plictisit de testele de rezistenta obisnuite la care sunt supuse telefoanele, acesta este un experiment care merita trecut in revista. Concluzia, nici HTC One nu este antiglont..


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.