vineri, 1 martie 2013

Despre Live for Speed [LFS]



Live for Speed este un simulator racing online, lansat in 2003, versiunea de debut fiind 0.1W, in prezent avand versiunea 0.6E.
Masinile se comporta foarte bine, ca in realitate, tinand cont chiar si de viteza vantului care poate fi setata la inceputul cursei.
Poti seta pentru fiecare masina:Combustibil la start;combustibil incarcat la o oprire la boxe;schimbarea cauciucurilor la un nivel de uzura, greutate in plus si pe ce parte, duritatea franelor si pe ce parte, suspensii, si multe altele.
Fizica jocului este aproape perfecta...cauciucurile si ambreajul se racesc cu cat vantul si viteza este mai mare, tine cont de aderenta la caldura cauciucurilor, mergand cu un MRT[Kart]pe un traseu as prinde 160 fara sa ma strofoc, dar cu o masina in fata 170/180..si multe altele, dar un down care mi se pare destul de enervant...cum atingi un obiect mai..mai[exemplu o bariera, varful ei]intre roti masina hop devine avion.
Grafica sa poate merge pe orice calculator din ziua de azi...pentru cei cu calculatoare racheta exista ENB SERIES.
Pe un G27, cu acest joc poti invata absolut orice despre condus, de la masini cu tractiune pe fata pana la cele integrale, karturi, formule, GTI-uri, Diesel-uri, DRiFTUL este foarte bine simulat, la inceput iti pare imposibil sa faci drift dar apoi te minunezi cum poti tine un drift atat de lung.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.