joi, 27 iunie 2013

Sony a anunţat Xperia Z Ultra: ecran Full HD de 6,44" si Snapdragon 800

Limitându-se doar la diagonala de 5” şi absentă astfel de pe piaţa telefoanelor-gigant, Sony şi-a făcut astăzi intrarea în forţă anunţând noul Xperia Z Ultra, un terminal care oferă un ecran imens cu o diagonală de 6,44” şi un procesor Qualcomm Snapdragon 800.
Telefoanele cu ecrane mai mari de 6” care au fost anunţate până acum, adică ZTE Grand Memo şi Samsung Galaxy Mega 6.3, sunt limitate la rezoluţii HD, însă noul Xperia Z Ultra este un adevărat vârf de gamă şi face saltul la rezoluţie Full HD. Acest impresionant ecran, care foloseşte un panoul TRILUMINOS, este dublat de o platformă hardware de top, acesta folosind un cip Snapdragon 800 tactat la 2,2 GHz, cea mai puternică platformă hardware de la Qualcomm, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare internă şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh.
Carcasa noului Xperia Z Ultra preia deja celebrul design OmniBalance, rezistenţa în condiţii dure fiind îmbunătăţită şi fiind certificată IP58, ceea ce înseamnă că terminalul va oferi o protecţie bună împotriva prafului şi va fi etanşeizat integral pentru imersiuni acvatice la adâncimi mai mari de un metru şi jumătate timp de 30 de minute. Din cauza utilizării metalului pentru rama carcasei, terminalul are o greutate impozantă de 212 grame, însă se remarcă prin grosimea de numai 6,5 milimetri. Dimensiunile frontale sunt impozante, 179.4 x 92.2 milimetri, dar acest lucru se înţelege de la sine.
Xperia Z Ultra oferă o cameră foto principală cu senzor de 8 MP, remarcându-se însă lipsa unui bliţ, şi o cameră frontală de 2 MP. Lista dotărilor mai include conectivitatea LTE Cat 4, NFC, suport HD Voice, adaptor wireless 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, slot Micro SDXC şi radio FM. Telefonul nu oferă un stylus integrat, însă digitizorul ecranului este compatibil cu orice stilou digital cu cap din grafit sau metalic.
Sony a anunţat că Xperia Z Ultra va ajunge pe piaţă în cursul celui de-al treilea trimestru al acestui an, acesta urmând să fie disponibil în versiunile coloristice alb, negru şi mov. Preţul, din păcate, nu a fost încă dezvăluit.



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.