sâmbătă, 22 iunie 2013

Microsoft te ajuta sa devii expert software prin carti oferite gratuit

Este o oferta de nerefuzat, cum zicea Marlon Brando in Godfather. Incercand sa stimuleze dezvoltarea de solutii software pentru platformele sustinute de Microsoft, gen Windows 8 si Windows Phone 8, gigantul din Redmond pune la dispozitie o oferta generoasa de materiale. Proiectul a inceput in urma cu un an si a continuat cateva luni mai tarziu cu o a doua serie de publicatii de calitate. Zilele trecute a fost declansata cea de a treia faza de formare si informare a amatorilor de solutii Microsoft.
Avand in vedere ca anul trecut pe vremea asta aproximativ un milion de descarcari au fost efectuate pentru respectivul continut, sunt mari sanse ca cifra de anul acesta sa fie chiar mai mare. Cartile sunt impartite pe categorii precum Office si Office 365, SharePoint, SQL Server, System Center, Visual Studio, Web Development, Windows, Windows Azure si Windows Server. La prima vedere sunt destul de stufoase si majoritatea trateaza subiecte cat se poate de interesante. Publicate initial de Microsoft, toate pot fi descarcate in format EPUB, MOBI sau PDF pentru a fi compatibile cu orice tip de dispozitive portabile folosit global.
Pentru a fi mai motivati sa dati click pe link-urile de mai sus aveti in vedere cateva titluri: Microsoft Office 365 for professionals and small businesses: Help and How To, TCP/IP Fundamentals for Microsoft Windows, Introducing Windows Server 2012, Programming Windows 8 Apps with HTML, CSS, and JavaScript. Cu o medie de 500 de pagini pe fiecare dintre aceste publicatii, cu un pic de rabdare va veti gasi programul de lectura pentru aceasta vara.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.