sâmbătă, 22 iunie 2013

Combinatia perfecta: Samsung Ativ Q cu Android si Windows 8

Este un format curajos, unic, spectaculos si dotat cu toate ingredientele de care e nevoie pentru un succes. Acesta este Ativ Q, un hibrid preinstalat cu Windows 8 si cea mai noua versiune de Android Jelly Bean, 4.2.2. Intreaga arhitectura a sistemului este gandita atat de bine, incat puteti fara probleme sa transferati continut din Windows 8 pe partea cu Android si invers. Astfel, ramane la latititudinea voastra sa decideti daca anumite activitati sunt mai potrivite pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft sau de la Google. Avand in vedere ca nici macar nu trebuie sa restartati PC-ul pentru a face trecerea, ar fi si pacat sa nu profitati intens de aceasta combinatie interesanta.
Pare laptop, din multe puncte de vedere, din fericire sud-coreenii nu s-au limitat la elementele de design care definesc un sistem ultraportabil clasic. Desi pare ca ar avea trasaturile unui notebook, acest gadget se rabateaza, se inclina si se impinge in functie de formatul care va incanta pentru un anumit scenariu de utilizare. Are doar 13,9 milimetri grosime si se limiteaza la un kilogram si 290 de grame. E compact, portabil si cu finisaje metalice care transpira elementele de design specifice unui produs high-end. Ecranul de 3200 x 1800 de pixeli este doar cireasa de pe tort si in acelasi timp marcheaza startul unei noi generatii de dispozitive ghidate de un singur principiu, HiDPI.
Dotat cu procesoare Intel Haswell, noul sistem al celor de la Samsung, vine si cu o autonomie de invidiat pe langa celelalte caracteristici imposibil de gasit in alta parte. Aproximativ 9 ore rezista acest gadget departe de priza. Nu putea lipsi partea de TouchScreen si un S-Pen din ansamblu.
Avand in vedere ca acesta este unul dintre primele sisteme care va integra suportul pentru stylusul popularizat de seria Note, sunt curios cat de bine a fost translatata experienta pe Windows prin intermediul catorva artificii software.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.