miercuri, 12 iunie 2013

NFS: Rivals – urmăreşte primele secvenţe de gameplay

După cum ne-au obişnuit în ultimii ani, Electronic Arts nu a ignorant seria Need for Speed în conferinţa de presă de la E3 2013, prezentând în premieră secvenţe de gameplay din NFS: Rivals, atât din perspectiva şoferilor de curse ilegale, cât şi de la bordul unei maşini de poliţie. De asemenea, a fost lansat un nou trailer, ambele materiale video putând fi urmărite în cele ce urmează.



Need for Speed: Rivals va pune în lumina reflectoarelor cele două tabere rivale care-şi vor disputa întâietatea în lumea de joc deschisă din Redview County: şoferii de curse (ilegale) şi poliţiştii. Obiectivul primilor dintre aceştia este realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât mai multe Speedpoints are un astfel de şofer, cu atât va fi mai căutat de poliţie.
Poliţiştii, în schimb, vor fi nevoiţi să lucreze împreună pentru a pune la punct capcanele necesare în vederea stopării curselor ilegale. Jucătorul va avea de ales de partea cărei tabere doreşte să concureze, urmând să-i fie puse la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse) and shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru poliţişti).
Need for Speed: Rivals va fi lansat pe 19 noiembrie 2013, jocul fiind confirmat pentru PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 şi PlayStation 4.



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.