duminică, 23 iunie 2013

PlayStation 4 – cât costă în România şi unde îl găsim

În urma prezentărilor de la E3 2013, cea mai mai apreciată prestaţie a fost cea a japonezilor de la Sony şi viitoarei lor console PlayStation 4.
Noul PS4 va fi dotat cu un procesor x86-64 AMD Jaguar cu 8 nuclee, memorie de 8 GB GDDR5, un hard disk cu capacitatea de 500GB şi o unitate optică Blu-ray şi va beneficia de jocuri next generation precum Killzone: Shadow Fall, Knack, inFamous: Second Son, DriveClub, Need for Speed: Rivals, FIFA 14, Thief, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3: Wild Hunt etc.
Poate cea mai importantă veste a fost legată de preţul noului PlayStation 4: consola Sony de noua generaţie va fi comercializată în Europa la preţul de 399€. Bineînţeles că acest anunţ a stârnit interes şi la noi în ţară, mulţi gameri întrebându-se la ce preţ va fi oferit PlayStation 4 în mgazinele din România.
Începem cu magazinele Altex şi Media Galaxy, ale căror site-uri conţin cea mai bogată ofertă în materie de PlayStation 4. Consola în sine poate fi precomandată la preţul de 1799,9 lei, existând şi posibilitatea de a achiziţiona accesorii pentru aceasta: controllerul DualShock 4 la 199,9 lei şi camera PlayStation 4 Eye la 269,9 lei.
De menţionat faptul că Altex şi Media Galaxy menţionează şi data la care cumpărătorii vor intra în posesia comenzilor: 15 noiembrie 2013. Sony nu a anunţat încă data oficială de lansare a consolei PlayStation 4 în Europa, aşa că termenul oferit de Altex este probabil provizoriu.
De asemenea, Altex şi Media Galaxy au în ofertă şi numeroase jocuri pentru PlayStation 4: Killzone: Shadow Fall, Knack, inFamous: Second Son, DriveClub, The Witness, Wolfenstein: The New Order, Need for Speed: Rivals, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Destiny, Thief, The Witcher 3: Wild Hunt, FIFA 14, Call of Duty: Ghosts sau Diablo III, fiecare dintre acestea fiind oferit la 259,9 lei.
Nici Domo nu ratează ocazia de a oferi posibilitatea de a precomanda PlayStation 4, la acelaşi preţ de 1799,9 lei.
Un alt retailer cunoscut care oferă oportunitatea de a rezerva un PlayStation 4 din timp este eMAG, unde preţul iniţial de 1899 lei a fost redus la 1799,99 lei.






Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.