miercuri, 12 iunie 2013

Acelaşi grup, două magazine faţă în faţă: Lidl se deschide mâine

Retailerul german Lidl va deschide mâine un nou magazin în Bucureşti, în zona Valea Cascadelor. Vizavi se va deschide în curând şi un hipermarket Kaufland, brand ce aparţine aceluiaşi grup internaţional de retail ca şi Lidl.
Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 13 iunie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 159 de magazine.  Noua unitate se deschide în Bucureşti, pe Str. Valea Cascadelor nr. 3, informează un comunicat al companiei.

Magazinul Lidl de pe Valea Cascadelor este primul deschis dintre cele două unităţi aparţinând grupului internaţional de retail Schwarz care se vor deschide în zonă. În momentul de faţă,în imediata apropiere a magazinului Lidl, se lucrează la un nou hipermarket Kaufland. 
Cu ocazia deschiderii, Lidl va organiza concursul „3 minute de cumpărături gratuite”, astfel că toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au posibilitatea să intre cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.
"Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.", se arată în comunicat.
Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.