luni, 26 septembrie 2016

Productia Golf-ului, oprita din nou

Volkswagen a oprit din nou productia modelului Golf la uzina din Wolfsburg, din cauza unor probleme tehnice. Dupa ce cu putin timp in urma constructorul german anunta ca este nevoit sa intrerupa pentru 5 zile productia celui mai bine vandut model al lor, din cauza unor neintelegi cu doi furnizori, acum, Volkswagen repeta din nou figura. De aceasta data, productia modelului Golf va fi oprita 3 zile, tot la cea mai mare fabrica a companiei din Wolfsburg, din cauza unor probleme tehnice. 
Mai exact, pe linia de prodcutie, tija unui piston aflat in interiorul matritei motorului s-a rupt. Uzina reprezinta bijuteria coroanei constructorului german, are 60.000 de angajati, iar in perioadele de varf, se produc zilnic 3.800 de masini. Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, nu este prima data cand constructorul german se confrunta cu aceasta situatie. In urma cu o luna nemtii au oprit productia modelului Golf dupa ce furnizorul de componente pentru cutiile de viteze ES Automobilguss si cei de la CarTrim au intrerupt livrarile. 
De vina pentru aceasta decizie au fost unele neintelegeri contractuale, dar si faptul ca producatorul din Wolfsburg a cerut reducerea preturilor din dorinta de a reduce costurile dupa Dieselgate. Volkswagen AG se confrunta din nou cu o situatie tensionata, deoarece inafara de aceasta oprire a productiei, nemtii trebuie sa se descurce si cu investitorii care cer despagubiri uriase. Mai exact, din cauza scandalului Dieselgate, actiunile constructorului s-au depreciat atat de mult incat investitorii de pe burse inregistreaza pierderi semnificative. Tocmai de aceea, acestia au decis sa se alieze impotriva Volkswagen si sa ceara despagubiri de 8,2 miliarde de euro.
Sursa : 4tuning.ro
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.