sâmbătă, 24 septembrie 2016

Am ajuns sa fim foarte nervosi si sa ne enervam din orice

Inspiratia pentru acest articol mi-am gasit-o urmarind reclama celor de la Cosmote ( acum Telekom ) din anul 2011. Reclama aceea cu fluturele si batranul care duce dorul fiului lui plecat de acasa. Tipul de langa dansul devine foarte enervant si ridica tonul la el zicand: "E un fluture! Ce nu intelegi ? " Ideea in sine este ca...traim o viata foarte cotidiana, suntem mai tot timpul pe graba, suntem din ce in ce mai nervosi si stresati. Pentru ce ? Ca ne batem si ne epuizam de energie ca sa primim salariul cel mai mare ? Sa incercam sa muncim pana murim la propriu ca sa avem salarii de nu stiu cate zerouri ? Pentru ce ? Pentru ca asta ne impune societatea in ziua de astazi ? Nu are rost sa ne enervam pe cei care vor sa-si petreaca timpul cu noi si care mai ales, sunt acele persoane dragi. Acum nu vreau sa fiu ipocrit si sa spun ca nu trebuie sa urmezi o facultate sau mai stiu eu ce, doar ca ma refer ca unii dintre noi ne dedicam prea ..prea mult acestui lucru si uitam de chestiile importante in viata. Iti dau si un exemplu:  tu. Tu ca persoana. 
Te nasti bebelus, apoi cresti si devii copil. Din copil te transformi intr-un adolescent. Dintr-un adolscent devii un tanar si asa mai departe. Pe fiecare din aceasta treaba exista sau nu niste responsabilitati pe care fiecare si-o conduce ( manageriază ) in felul lui si prin asta, ne dedicam prea mult responsabilitatilor si uitam complet de noi. Uitam sa ne deconectam de la tot si sa luam o vacanta prelungita pentru relaxare, uitam de statul cu unii prieteni din copilarie, uitam sa trecem acasa pe la parinti, practic uitam de tot. De ce ? Raspunsul tocmai l-ai aflat mai sus. 
 Probabil unii nu vor intelege ce c*c*turi am mai scris pe aici dar va las mai jos videoclipul despre care va spuneam la inceput si o sa intelege-ti mai bine. Niciodata, dar niciodata sa nu uiti de acele persoane care ti-au stat in spatele tau, care te-au ridicat, care ti-au redat un mic zambet pe buze si care te-au ajutat in orice. Acei sunt oameni si macar de ei trebuie sa avem grija. 
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.