joi, 22 septembrie 2016

Cea mai noua reclama la televizoarele Sony s-a filmat la Constanta

Cazinoul de la Constanta n-a mai stralucit din vremurile sale de glorie pana acum cateva zile, cand a fost „impodobit” la propriu cu 1,5 tone de sclipici multicolor si 4000 de baloane pentru noua reclamă Sony BRAVIA™. 
     Reclama Sony va rula în Europa, iar sloganul acesteia este „More Brilliance. More Beauty.” Pentru filmare au fost folosite mai multe drone și camere video portabile, astfel încât telespectatorii să poată admira explozia de culoare în cele mai mici detalii.
     Campania care transforma cazinoul abandonat într-un loc plin de culoare și de viață beneficiaza de contribuția regizorului american Andre Stinger și de coloana sonoră creată de cântărețul Tom Odell care a reînregistrat celebrul cântec „True Colours” al lui Cyndi Lauper.
    Elementele vizuale suplimentare au fost filmate de fotograful specializat în fotografia de mare viteză Fabian Oefner, care a montat un senzor de zgomot la diafragma camerei, astfel încât aceasta a declanșat de fiecare dată când se spărgea un balon, ajutându-l să obțină imagini uluitoare și incredibil de detaliate. Din echipa de filmare a facut parte si Alin Popescu, fotograf român, în calitate de fotograf de platou.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.