luni, 16 aprilie 2018

Incotro ne grabim? Unde vrem sa ajungem?

Am unele momente in viata mea in care stau pur si simplu si privesc lumea din jurul meu. Ok, inteleg, este limpede faptul ca lumea in ziua de astazi evolueaza, noi devenim din ce in ce mai solicitati, devenim tot mai stresati dar totusi, de ce ne grabim si mai ales, pentru ce? Exista un motiv real, un motiv ce iti va aduce bucuria sufleteasca? Majoritatea dintre noi uitam, uitam sa ne iubim pe noi, uitam sa iubim lumea din jur, uitam sa mai facem chestiile ce ne faceau fericiti, uitam sa zambim din orice lucru, oricat de banal ar fi acela. 
Toata lumea din jurul nostru este tot mai agitata, tot mai trista...totul a devenit asa de sistematic, iar instinctul de a ne grabi ni-l instalam inca de cand suntem mici, din pacate. Ne grabim, ne grabim spre moarte mai exact. Tanjim din pacate dupa lucrurile materiale, dupa bani cat mai multi, devenim tot mai reci, tot mai angoasati, tot mai tristi. Cu ce scop? Pentru ce? 
Tu ce preferi? Preferi sa devii un robot, sa faci ceea ce ti se spune si nu ceea ce vrei? 
PS: stiu ca acest articol pare fara sens, dar dupa o lunga perioada de pauza imi va lua ceva sa ma obisnuiesc din nou cu scrisul :)
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari