sâmbătă, 21 aprilie 2018

Traieste-ti viata cat mai poti...

De aseara sunt intr-o stare de soc. Probabil pentru unii nu pare cine stie ce, dar acest om din stanga cunoscut sub numele Avicii (Tim Bergling), a fost gasit decedat in Oman ieri seara la doar...28 de ani. N-am sa mai scriu cauza mortii, n-am sa mai povestesc ce si cum deoarece sunt multe alte site-uri si blog-uri ce mi-au luat-o inainte, si pe langa asta nu vreau sa ma folosesc de acest subiect..., dar...subiectul asta m-a pus pe ganduri grav. Foarte grav. Astazi de dimineata, gandindu-ma la acest subiect am realizat cat de subtire este viata noastra. Cat de firava, cat de sensibila sau cum vreti dvs sa o caracterizati. Astazi petreci, astazi razi si esti fericit, si maine stai pe spate intins sub 2m de pamant. Ironic sau nu, in urma cu cateva zile am scris articolul "Incotro ne grabim? Unde vrem sa ajungem?" in care am spus opinia mea in legatura cu toata aceasta graba a societatii. Poate nu are nici o legatura cu subiectul de fata , dar va sfatuiesc ca pentru o mica perioada de timp sa scapati de tot stresul, sa incercati sa va cunoasteti pe voi insiva. Nu lasati ca societatea sa va acapareze viata si sa deveniti un robot care munceste 20h din 24h. Ok, inteleg...in Romania nu avem parte de aceleasi salarii, sau de acelasi trai de viata, dar totusi tu cititorule, preferi sa te afunzi in probleme, in stres continuu, si tot asa mai departe? Sau preferi sa duci o viata lipsita de stres, probleme, etc? Eu tind sa aleg a 2-a parte, si sper ca si tu :)
Traieste fiecare zi cu satisfactie, traieste ca si cum ar fi ultima ta zi pe acest pamant. Iarta, iarta toti oameni ce ti-au facut rau, nu lasa ca raul sa ajunga in sufletul tau. Zambeste, nu uita sa zambesti in fiecare clipa, indiferent cat de rea sau buna este situatia de fata...si cel mai important: pretuieste viata. Pretuieste-o, si multumeste-i Celui de sus ca ai o noua zi. O noua zi in care esti sanatos, o noua zi in care poti zambesti din nou, o noua zi alaturi de familia si de prietenii tai. Nu lasa ca viciile sa iti "intre" in sange. Acest lucru aparent a fost si cauza decesului dj-ului Avicii si prin acest articol vreau sa trag un mic semnal de alarma. 
In aceasta lume suntem trecatori si calatori, din pacate, si nimeni...absolut nimeni nu ne va putea spune vreodata cand ne va fi sfarsitul. Asa ca tu omule, da tu...cel care citesti acest articol, zambeste. Zambeste si traieste-ti viata la maxim acum cat mai poti, acum cat mai ai timp. Lasa in urma ta amintiri frumoase, uita toate problemele si tot stresul si...traieste-ti viata :)
"Adevarul e ca, de indata ce nu mai suntem nevoiti sa ne ingrijim de viata noastra, nu mai stim ce sa facem cu ea si o irosim cu totul." - Andre Gide
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari