sâmbătă, 23 septembrie 2017

Cine suntem sau ce suntem?

Cine suntem sau ce suntem? Buna intrebarea,pe cat de simpla pare pe atat de complex este raspunsul.
 Cine suntem? suntem fiecare o persoana speciala cu aspiratii,idealuri si trairi de viata distincte.Suntem diferiti fizic si nu suntem doi identici nici daca am vrea,poate de aceea e greu sa raspunzi la intrebarea asta, pentru ca nu cunosti toti oameni din jur ca sa poti sa descri colectivul referitor la aceasta intrebare. Este ceva ce depaseste capacitatea unui singur om.
     In schimb ce suntem e o alta conceptie. Noi suntem generatia noua,generatia X. Cei care dimineata se gandesc sa schimbe lumea in acea zi si reusesc iar seara se gandesc sa nu lase viata sa le scape printre degete si sa o petreaca printr-un club sau pub cu gasca,razand, dansand fumand si savurand un pahar de alcool cu gandul la cine stie ce lucru din viata lor. Suntem cei in care isi pun toti speranta, poate au dreptate, poate vom schimba lumea pentru ca o avem la picioare dar daca o vom distruge ce se va intampla? Probabil tot noi vom indrepta lucrurile. Noi suntem cei care ne mobilizam pe internet,suntem dependenti de internet si traim la o alta viteza. Suntem cei mai tari si trebuie sa credem in noi si in principiile noastre. 
  Chiar daca nu esti ca ceilalti, nu te speria doar bucura-te de ceea ce esti si profita de asta,vei avea mereu de castigat. Noi suntem generatia aia colorata,taruata,care merge la Untold pentru ca e fain, care incearca sa faca orice pentru a fi diferiti,care se organizeaza in ultima clipa dar totul iese bine in final, care face un bine gandindu-se ca o sa i se intoarca acel bine de la altcineva candva cand va avea nevoie.Asta este ceea ce suntem noi. Suntem cei mai buni de pana acum si vom fi o parte a istorie pentru ca visam inconsteint la asta -- scris de Anna
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari