miercuri, 15 februarie 2017

StalkScan este aplicația prin care poți să spionezi pe oricine pe Facebook

Știm deja că funcția de căutare a Facebook este destul de puternică, dar există multe alte moduri în care poți face chiar mai mult decât ți-ai fi imaginat cu aceasta.
Funcția de căutare integrată în Facebook este destul de versatilă și îți permite să cauți nu doar persoane, ci și fotografiile în care apar aceștia sau imaginile la care au dat like, spre exemplu. Pentru fiecare din aceste căutări trebuie să folosești o anumită sintagmă, astfel încât să primești rezultatele care te interesează. Poate fi anevoios uneori, indiferent că vrei să spionezi pe cineva sau doar să afli la ce ai dat like acum câteva luni.
StalkScan este o aplicație destul de ingenioasă, care te scapă de toate greutățile în ceea ce privește căutarea de informații despre tine însuți sau despre altcineva. Înainte de toate, menționăm și noi ceea ce aflați deja pe site: toate informațiile pe care le puteți accesa prin intermediul aplicației sunt deja publice, iar aceasta nu încalcă setările de confidențialitate ale contului. Astfel, ”only me” înseamnă ”only me” și nimic din ce este privat cu adevărat nu este afișat. Restul, în schimb, e la liber.
Tot ce îți trebuie pentru a putea efectua astfel de căutări este link-ul profilului de Facebook pe care vrei să îl analizezi. Pentru o căutare mai rafinată, poți alege din coloana ”Available options” dacă vrei să vezi doar elemente dintr-un anumit an sau legate de un anumit cerc de prieteni, printre altele.
Celelalte coloane îți oferă acces la propriul profil, la conținutul în care ai tag, la comentarii, la like-uri, la check in-uri, la interese și la prieteni, în funcție de anumiți factori. Mai departe, fiecare dintre aceste coloane vine cu un număr semnificativ de opțiuni, prin intermediul cărora poți afla cam tot ce ai ”like”-uit în trecut.
Dacă vrei să fii un stalker profesionist sau dacă vrei să-ți cureți profilul de diverse postări și like-uri ce nu te mai reprezintă, StalkScan este disponibil aici.
Redactat de Playtech
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.