marți, 14 februarie 2017

Pentru cei nostalgici. Nokia 3310 revine in 2017 pentru doar 59 de euro

Cu toti facem glume pe seama lui, putini insa au avut sau au prins timpurile in care el era foarte la moda. Anul acesta, dupa mai bine de 10 ani de la scoaterea lui din productie el va reveni in forta! 
Noul model de Nokia 3310 va avea un preț destul de bun, fiind oferit la vânzare pentru 59 de euro. Cel mai probabil, compania se va folosi de capitalul de imagine imens pe care modelul clasic îl are deja pentru a oferi o alternativă de încredere clienților care caută să-și cumpere un telefon secundar de nădejde, arată independent.co.uk.
Nokia 3310 încă poate fi găsit la vânzare în diverse locuri, dar sunt slabe șanse să mai găsiți un astfel de dispozitiv ”nou, la cutie”. Nu-i problemă, însă, și dacă ați avea de gând să cumpărați unul la mâna a doua, nu e o problemă, având în vedere rezistența de care dă dovadă acest telefon. Sau, și mai bine, puteți aștepta ca noul model să apară pe piață și să vă cumpărați direct unul.
Nokia a pierdut startul telefoanelor inteligente și s-a străduit să țină pasul, ajungând ca brandul să fie vândut către Microsoft, iar smartphone-urile să folosească sistemul de operare creat de această companie. După ce HMD Global a cumpărat drepturile pentru folosirea numelui Nokia, aceștia s-au reorientat către telefoanele cu Android, iar Nokia 6 a fost primul astfel de smartphone lansat.
La MWC, HMD are în plan să dezvăluie publicului și alte telefoane disponibile pentru piața mondială, Nokia 3, 5 și 6. De asemenea, este posibil și ca telefoanele N Series să revină pe piață.
Informatii: playtech.ro
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.