luni, 2 ianuarie 2017

Te-ai intrebat vreodata de ce cand semnalizezi se aude acel zgomot? Iata raspunsul

Inainte de video, haideti sa trecem in revista ce inseamna semnalizarea rutiera pentru cei care, nu prea o folosesc :) :
Art.29. Din Codul Rutier - (1) Circulatia pe drumurile publice se desfasoara în conformitate cu regulile de circulatie si cu respectarea semnificatiei semnalizarii rutiere realizate prin mijloacele de semnalizare, semnalele si indicatiile politistului rutier care dirijeaza circulatia, semnalele speciale de avertizare luminoase sau sonore, de semnalizare temporara si semnalele conducatorilor de vehicule. (2) Participantii la trafic sunt obligati sa respecte si semnalele politistilor de frontiera, ale îndrumatorilor de circulatie ai Ministerului Apararii Nationale, agentilor cailor ferate, ale persoanelor desemnate pentru dirijarea circulatiei pe sectoarele de drum pe care se executa lucrari de reabilitare a acestora, ale membrilor patrulelor scolare de circulatie care actioneaza în imediata apropiere a unitatilor de învatamânt, precum si ale nevazatorilor, potrivit prevederilor din regulament.
Art.30. - (1) Mijloacele de semnalizare rutiera sunt: a) sistemele de semnalizare luminoasa sau sonora; b) indicatoarele; c) marcajele; d) alte dispozitive speciale.
Semnalizarea rutiera moderna a fost patentata in aul 1925 de catre Edgar A. Walz Jr., si pentru ca nu a fost nimeni interesant de inventia lui, patentul a expirat 14 ani mai tarziu...
Mai mult detalii le puteti gasi in videoclipul de mai jos :) 
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.