vineri, 13 ianuarie 2017

La cafea, cu Vero și Grigo

Cu totii stim deja. Cel mai bun mod de a te trezi dimineata este la o cafea :) . Două studente în anul II la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării au dat nastere unui nou concept de show online care speram sa creasca din ce in ce mai mult. 
Nu de curand m-am gandit sa le ofer un "interviu" . Si cam asta a iesit :
1. Din ce cauza sau din cauza cui a pornit ideea acestui canal? 
     Putem spune, mai de grabă, că ideea acestui proiect a pornit datorită colaborării noastre cu un radio online, totul începând din momentul în care ne-am desfășurat stagiul de practică la ei. Ulterior, am ținut legătura iar ideile au venit gradual, rezultatul final fiind cel de azi.
2. Unde credeti ca se va indrepta canalul vostru in viitor? 
     Am ales să nu privim în viitor, știm, sună foarte ciudat. Targetul nostru nu este unul bine definit, însă cu siguranță ne dorim progresul care constă într-un număr mai mare de abonați și vizualizări. Suntem doar două studente care fac acest lucru din plăcere. Filmările sunt ca o terapie atât pentru noi, cât și pentru echipa cu care lucrăm pentru că nu există stres.
3. Ce asteptari aveti de la acest proiect (sau canal)? 
     Întrebarea asta are un punct comun cu cea anterioară. În primul rănd, avem așteptări de la noi însene. Vrem în fiecare săptămână să găsim subiecte din ce în ce mai bune, mai captivante și care acopera o gamă largă de interes. Dacă toate aceste lucruri vor fi bine puse la punct, cu siguranță va fi din ce în ce mai bine.
4. Ce vreti sa schimbati sau sa transmite-ti prin videoclipurile voastre ? 
    Nu ne dorim să schimbăm și nici să transmitem nimic, pentru că videoclipurile noastre conțin subiecte din showbiz-ul intern autohton. Nu am inserat niciodată ceva personal doar pentru a face totul mai captivant. Informațiile găsite au fost conturate și puse bine la punct, în așa fel încât să putem face un subiect. Toate lucrurile pe care noi le transmitem pot fi descoperite și de tine sau de cei care citesc blog-ul tău. Nu este nimic WOW, trebuie doar să ai și o latură de investigație, putem spune, bine dezvoltată.
5. Sa zicem ca astazi faceti 100.000 de abonati. Cum v-ati simti si cum le veti multumi abonatiilor vostrii? 
    Nici nu ne-am gândit la asta. Sunt foarte multe modalități în care le putem mulțumi pentru interesul acordat, însă mai e până atunci.
6. Multa lume nu va stie. Spune-ne cateva cuvinte despre voi si canalul vostru. 
Suntem două studente în anul II la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, pe nume Vero și Grigo, pasionate de showbizz și televiziune. Suntem din Constanța, am terminat același liceu – Colegiul Național Mircea cel Bătrân - și suntem cele mai bune prietene. Canalul “La Cafea” este despre toate personalitățile pe care voi le cunoașteți. Săptămână de săptămână, mai exact, în fiecare joi la ora 19:00, aflați lucruri noi despre tot ce face parte din showbizz-ul românesc. Ne puteți lăsa mesaje atât pe pagina de facebook cât și pe canalul de youtube cu propuneri de subiecte, idei și păreri.
7. Aveti un mesaj pentru cititorii nostri ?
Să nu încetați nici măcar o secundă să visați la idealurile voastre. Faceți în așa fel încât să vă apropiați cu pași mici, dar siguri, de toate lucrurile frumoase care vă fac fericiți.
Vero si Grigonoi, noi iti multumim ca ati acceptat "interviul" nostru si va uram mult succes in continuare si la cat mai multi abonati. 
Echipa noastra va urmari intotdeauna episoadele voastre.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.