vineri, 27 ianuarie 2017

Mersul cu viteza nu te face mai cool, ci mai degraba prost. Si de ce soferii de BMW au o reputatie proasta. (Articol pilot I)

(Articol pilot I)
Cred ca asta ar fi un titlu mult prea inofensiv pentru toate intamplarile din ultimele luni din Romania si pentru acea categorie de soferi. Acei soferi ce se cred Colin McRae la volan si impinge acul vitezometrului la maxim, de multe ori chiar peste limita acestuia. Personal inca nu conduc, abia voi incepe orele de condus zilele ce vor urma si deja sunt speriat. De ce ? Pentru ca dupa ce voi termina cursurile acestea, ma voi intalni cu tot felul de bizoni prin trafic, unul mai taran ca altu' . Dar sa nu intram in polemici.
Ce se intampla daca mergem cu viteza mult prea mare ? Pai dat faptul ca aproximativ 40-50% din conducătorii auto nu respectă viteza recomandată, iar 10-20% dintre aceştia depăşesc limita de viteză cu mai mult de 10km/h, viteza creşte riscul producerii unui accident rutier şi, de asemenea, probabilitatea provocării unor vătămări grave sau chiar a unui accident mortal.
Daca te gandesti de ce in poza acestui articol se afla un model BMW, iti voi raspunde ca atuunci cand ne gandim la o masina puternica, primele marci care ne vin in minte sunt: BMW, Audi, Mercedes si restul. Iar de la asta poti deduce de ce am pus thumbnail-ul aferent.
Ca veni vorba de BMW...: 
"Nu pot sa inteleg ce se intampla in ultimul timp. Mult prea multe accidente. Numai pe raza orasului Oradea, intr-o jumatate de ora au fost 3 accidente. Care poate sa fie cauza? E BMW, nu un avion, e doar o masina, masina care din pacate nu iarta, ci ucide. Cati mai trebuie sa moara ca sa intelegem de fapt ca viata nu inseamna doar benzina/motorina si pedala? Cat timp mai trebuie sa treaca pana vom intelege ca masina, oricat ar fi de buna sau de noua, e posibil ca totusi sa aiba o "piesa defecta", cea dintre volan si scaun? Sper ca intr-o zi sa realizam ca de fapt pasiunea noastra pentru masini sa nu insemme doar viteza si nebunie, ci un exemplu de urmat. " @Adrian Nagy/ BMW E46 Romania
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.