sâmbătă, 8 februarie 2014

Cel mai mare turneu de sport electronic din România va avea loc la Sala Polivalentă între 26 şi 27 aprilie

DreamHack Bucureşti – cel mai important eveniment de sport electronic din România, se întoarce la Sala Polivalentă din Capitală, pentru al doilea an consecutiv. Timp de două zile, între 26 şi 27 aprilie, Bucureştiul va fi kilometrul 0 al gamingului, atât pentru unii dintre cei mai cunoscuţi jucători profesionişti din întreaga lume, cât pentru pasionaţii de sport electronic din România.
Evenimentul organizat de ComputerGames.ro pune anual România pe harta mondială a sportului electronic. Cu toate că la prima vedere poate părea o simplă joacă pe calculator, sportul electronic a câştigat din ce în ce mai mult teren în ultimul timp, iar ţara noastră a devenit cu adevărat reprezentativă pentru acest sport.
DreamHack înseamnă jocuri, Internet de mare viteză, sport electronic, turnee internaţionale, competiţii dedicate spectatorilor, tombole şi concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultimă generaţie, comunicare şi divertisment digital, toate într-un festival hipnotizant ce le oferă vizitatorilor o experienţă unică în lume.
Organizat începând cu 2012, DreamHack Bucureşti aduce în România cei mai buni jucători profesionişti din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acţiune, pe scenă sau chiar în zona de turneu. La rândul lor, jucătorii şi echipele din România au posibilitatea să-şi măsoare forţele împotriva unor adversari de talie mondială şi să demonstreze că sportul electronic este un fenomen ce nu trebuie ignorat.
DreamHack Bucureşti 2014 va include turnee pentru cele mai în vogă jocuri video ale momentului, fie ele pe PC sau pe consolă.Fanii League of Legends (LoL) vor putea asista la a doua ediţie a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din România vor lupta pentru premiile puse în joc.
La fel ca în ediţia precedentă, calificările pentru participările în playoff vor fi organizate online, mai multe informaţii despre înscrieri şi desfăşurarea meciurilor urmând să fie dezvăluite în curând pe www.dreamhack.ro.
De asemenea, pasionaţii de League of Legends se vor putea înscrie la rândul lor în confruntări 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.
La DreamHack Bucureşti 2014 se vor mai desfăşura turnee de FIFA 14, Hearthstone şi Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea şansa să-i vadă în acţiune pe cei mai buni jucători de StarCraft II din lume, în cadrul DreamHack Open. Întregul eveniment va fi transmis atât online, cât şi pe TV.
În zona High-Tech, vizitatorii vor putea testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar şi gadget-uri şi console de ultimă generaţie.
Indiferent dacă participi la competiţiile şi tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultimă generaţie în zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispoziţie de Secret Shop sau trăieşti la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport – dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack Bucureşti 2014 are ceva de oferit pentru toată lumea.
Biletele pentru cel mai mare eveniment de gaming din România, DreamHack Bucureşti 2014, s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate online prin intermediul ComputerGames Shop.
Preţurile biletelor variază între 34,99 şi 299 RON: http://shop.computergames.ro/bilete-dreamhack/dreamhack.
Pasionaţii de Dota 2 nu vor duce lipsă de activitate între 26 şi 27 aprilie. Evenimentul va găzdui un turneu internaţional de Dota 2 pe echipe (DreamHack Bucureşti 2014 Invitational) şi confruntări 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.